Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 16. 31. årgang. Fredag d. 26/11 2010.

I denne uge har skolen været omdannet til minisamfundet 2010se (totusindeogthise) med virksomheder og butikker.

2010`se har summet af liv, og der er blevet handlet og ”krejlet” hele ugen. Det hele kulminerede med et åbent hus arrangement torsdag aften, hvor alle interesserede besøgte byen og børnene i deres værksteder. Her blev der solgt ud af ugens produktion, og byen omsatte for næsten 9000 kr., hvilket gør, at vores emneuge næsten er omkostningsfri i år. Tak til de mange besøgende.

 

En ting er kr. og øre, noget andet er den frivillige indsats og diverse bidrag, som skolen har modtaget i emneugen. Uden det ville vores emneuge ikke havde opnået samme succesfulde niveau. Mange tak for det.

 

I føljetonen om vores skolefotograf kan der nu tilføjes et nyt kapitel. Først glemte han vores bestilling, og dernæst er han blevet ramt salmonella, hvilket har gjort, at han endnu ikke har afhentet vores bestilling. Så glemte bestillinger kan stadigvæk indleveres på kontoret i starten af næste uge. Fotografen beklager dybt, og han kontakter os i løbet af den kommende uge.    

 

På tirsdag kommer sundhedsplejersken på besøg i 9.kl. Husk at få udfylde og medbringe det udleverede skema denne dag.

 

Torsdag d. 2/12 kommer gademedarbejder Lasse Sørensen på besøg i 6. og 7. klasse fra kl. 10-12. Han vil tage en snak med eleverne omkring alkohol. Tirsdag d. 7/12 kl. 19-21 inviteres forældre og elever i 6. og 7. klasse til fælles orientering og vejledning om alkohol ved Lasse Sørensen. Her er mødepligt. Hvem har lyst til at bage en kage til denne aften?

 

Den 9/12 er der juletræsfest på skolen – yderligere information følger.

 

Den 13/12 kl. 17-17.30 er der informationsmøde for 7.kl.-9.kl. forældre om skituren i 2011. I vil modtage lidt information om turen i nærmeste fremtid.

 

Det er vinter, og det er mørkt. DERFOR SKAL ALLE ELEVER, SOM CYKLER I SKOLE HAVE LYS PÅ!! Det er livsfarligt, at sende børnene ud uden lys, da bilisterne ikke kan se dem på de mørke veje.

 

Besked fra bestyrelsen.

Husk!! På vores hjemmeside kan I se rengøringsliste.

        Juletræsfest

På Thise Friskole

 

 SØNDAG d. 19 December 2010 fra kl. 14 – 16

 

 

Der vil være salg af bl.a.

Æbleskiver

Juleboller

Pølser og brød

Sodevand/ øl/ juice

Gløgg 

Pris 20 kr. pr. person 

Inc. Slikpose til børn

og kaffe/ the til de voksneTilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk