Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 17. 31. årgang. Fredag d. 3/12 2010.

I onsdags var det den 1. december, og vi startede julemåneden med juleklip for hele skolen. Det var en hyggelig dag og klasserne hyggede sig sammen. I hallen julede bh.kl. – 4.kl. sammen med deres indbudte gæster – bedsteforældre, familie og venner. Der var store roser til arrangementet fra gæsterne, og specielt børnene nød at vise deres skole og venner frem. Tak for opbakningen. Billeder fra dagen kan ses på vores hjemmeside.

 

Samme dag havde vuggestuen et års fødselsdag. Det blev fejret med fødselsdagskage. Den 14/1 afholder vuggestuen et større åbent hus arrangement i forbindelse med fødselsdagen. Læs mere på bagsiden af fredagsbrevet.

 

I føljetonen om vores skolefotograf kan vi nu tilføje det forhåbentligt sidste kapitel. På tirsdag kommer han og omfotograferer de sidste børn på skolen, i børnehaven og vuggestuen. Derudover afhenter han jeres bestillinger, så billederne kan blive trykt inden jul.

 

I torsdags var gademedarbejder Lasse Sørensen på besøg i 6.kl. og 7.kl. Her talte han med eleverne om alkohol og alkoholdebut. I samme anledning inviteres forældre og elever i 6. og 7. klasse til fælles orientering og vejledning om alkohol på tirsdag d.7/12 fra kl. 19.00-21.00. Her er mødepligt.

 

Torsdag den 9/12 tager bh.kl. og 1.kl. på juletur til Skive. Her skal de bl.a. på cafe, på museum og i teatret, hvor de skal se forestillingen ”Den Store Nisseprøve”.

 

Den 13/12 kl. 17.00 - 17.30 er der informationsmøde for 7.kl.-9.kl. forældre om skituren i 2011(uge 2, 10/1 - 13/1). I vil modtage lidt information om turen og mødet i næste uge.

 

Det er vinter, og det er mørkt. Derfor skal alle elever, som cykler i skole have lys på. Sørg for, at børn, som kører med skolebussen, er afmærkede med reflekser og helst med en lygte. Det er praktisk talt umuligt for bilisterne at se dem i mørke og snefald.

 

Husk! Skriv navn i jeres børns tøj.

 

Fritteren:

I ugens løb har vores børn leget ude i det smukke vejr.

 

I næste uge er det legetøjsuge.

 

Onsdag den 15/12 holder fritteren julefrokost. Derfor vil vi gerne have jeres tilmeldinger inden fredag den 10/12. Så vi ved, hvor meget mad vi skal lave.

 

 

 

Adventssang i kirken!

 

På torsdag d.9.december er der advents-musik-gudstjeneste i Thise kirke, og også i år inviteres alle - både drenge og piger - fra 3.klasse og opefter med til at bære lys ind og til at synge cirka 4 sange til indledning. Måske vil vi også synge et par sange ovre i forsamlingshuset bagefter.

 

Specielt årets minikonfirmander fra 3.klasse vil vi gerne dele den oplevelse med.

 

Jeg kommer og øver med dem, der vil være med, de første dage i næste uge. Torsdag morgen øver vi i Thise kirke, så alt kan være på plads til om aftenen.

 

Torsdag aften mødes vi kl.18.45. Vi er færdige inden kl.20, men i forsamlingshuset er der Luciaoptog bagefter.

 

Påklædning til sangen i kirken: hvad I har indenfor sort, hvidt, gråt, rødt, lilla, - så er der muligheder nok.  

 

Venlig hilsen Anne-Lisbeth Olsen. Ring gerne. 97597310/28961360

 

På bagsiden af fredagsbrevet er tryk nyhedsbreve fra Thise Vuggestue og Børnehave.

 

                 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

Børnehavens brev for december

 

Først vil vi sige velkommen til Kirstines lillebror Anders på snart 3 år og til Nikola på 2½ år samt deres familie. Vi glæder os til at lære jer at kende, samt dele mange gode stunder sammen.

 

Som I kan se i novembernyhedsbrevet/skolens kalender er flere dage i december planlagt.

 

Vi glæder os til onsdag den 8. dec. (kl. 14-16), hvor vi håber i alle kan finde lidt tid i dette tidsrum til at julehygge sammen med os.

 

Mandag den 10. januar, hvor vi holder en planlægningsdag bliver det følgende der passer børnene.

Ena (Anines mor) Pascal (Freys far) Helle (Martas mor) Else (Holgers bedstemor) Knud (Marias bedstefar)

 

Vores forældrebestyrelse/arbejdsgruppe er:

Ena Olesen (formand), Nadja Storm, Theresa Christensen, Frits G. Storm, Pascal Barreau

De sender mail rundt, når der er noget aktuelt.

Vores vikar Svend Åge Øster nåede aldrig at starte før han fik job, så han er foreløbig ude af billedet.

 

Når vi når så langt, vil vi ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Tak for jeres positive måde at være på. Vi glæder os til et rigt og spændende 2011.

 

Julehilsen fra personalet i børnehaven

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Så er det tid til sidste nyt fra vuggestuen i 2010.

 

 

 

Vi kunne 1. dec. fejre 1 års fødselsdag. Et fantastisk spændende år med mange sjove udfordringer oplevelser for både bestyrelse, forældre og personale. Vi ser positivt på fremtiden med børn på ventelisten.

 

Fødselsdagen fejres med et stort åbent hus arrangement fredag d. 14/1 2011. fra kl. 15.00 – 17.00  I forbindelse med 1 års fødselsdagen fredag d. 14 januar lukker vuggestuen kl. 15.00.

 

Alle er velkommen.

 

Her 1. dec. Sagde vi ”farvel” til Nikola som er flyttet ind i børnehuset. Samtidig siger vi velkommen til Caroline.

 

Et stort ønske er ekstra vanter + evt. tæppe til barnevogn.

 

Husk at meddele personalet, hvis I får nyt tlf. nr.

 

Samtidig har vi den store nyhed at Mette er blevet fastansat fra 1. jan. 

 

Til slut vil personalet i vuggestuen gerne sige mange tak for et godt samarbejde i årets løb, til bestyrelsen og forældre - håber det vil forsætte i 2011.

 

 

 

Glædelig jul og godt nytår

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk