Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 23. 31. årgang. Fredag d. 28/1 2011.

 I torsdags startede 8.kl. og 9.kl. på arbejdet med deres projektopgave. Eleverne har oprettet små kontorer, hvor de arbejder fra. De planlægger selv deres arbejdstid under supervision af en konsulent (lærer).

Arbejdet med projektopgaven vil blive afsluttet med en fremlæggelse af produktet mandag den 7/2, hvor forældrene bliver inviteret (invitation sendes ud på mandag) og en evaluering.

 

Der er teater for tilmeldte børn på tirsdag kl. 18.00 på Skive Teater. Børnene skal se forestillingen Gummi Tarzan. De må gerne medbringe en siddepude.

 

Eleverne i 7.kl. arbejder på højtryk med at arrangere årets skolefest. I ugens løb har de udleveret invitationer til de andre elever, og hver klasse har fået besked på at møde op udklædt efter hvert deres tema. Invitationen er trykt på bagsiden af fredagsbrevet.

Elever, som har været fraværende i den forløbne uge, kan nå at købe billetter på mandag.

 

På torsdag tager Anni, Eva og Karin af sted på fagforeningskursus. Der er indkaldt vikarer for at dække deres timer.

 

Fritteren:

 

Fritterbørnene er ude hver dag. Derfor er det meget vigtigt, at de fortsat har overtræksbukser, vanter, hue, støvler med.

 

Januar fødselsdagen blev fejret med lagkage designet af Mads, Rasmus, Alexander og Jacob, og af 10 mulige kokkehuer fik de 9 kokkehuer. Super flot og lækkert arbejde og en stor tak til pigerne, der dækkede bord.

 

Mange børn har været syge. Det har givet anledning til, at børnene har søgt nye venskaber. Børnene finder sammen på tværs af klasser, og der arrangeres legeaftaler hos hinanden.

Der er altid mulighed for at være i fritteren for derefter senere at tage med en kammerat hjem, blot I husker at give fritterpersonalet besked.

 

M88:

 

Torsdag den 10/2 er træning aflyst pga. skolefest, og d. 17/2 er aflyst pga. vinterferie.

 

Der er forårsopvisning i Breum d. 5/3 (kun Wild Kids og Springhold) og her i Thise d. 10/3 (også mini-sport) - nærmere herom senere.

 

Minisport træner d. 3/2, 24/2 og 3/3 - ingen ændring.

Wild Kids og Springholdet træner d. 3/2, 24/2 og 3/3  fra 17 - 18.30 + lørdag d. 12/2 fra 10 - 12.

OG det er vigtigt at alle Wild Kids og Springbørn kommer til træning hver gang, da vi stadig øver serie.

 

Søndag d. 30/1 fra 9 - 14 afholdes DGI-børnefællestræning i Jebjergs nye Sports- og eventcenter. Knud har meldt ca. 20 børn til. Springtrænerne vil være der til at møde børnene, men træningen varetages af DGI. HUSK madpakke, drikkedunk og evt. lidt frugt.

Bjarne kan kontaktes på 20 69 24 85 og Dorte træffes på 60 70 55 80.

                                  

Indbydelse!

Vi inviterer alle på hele skolen til skolefest!!

Det er torsdag 10/2 2011 kl. 18.00 til 22.00.

(men elever fra 3. klasse og ned efter skal hjem 21.00)

Til skolefesten skal vi have en fin middag, hvor man kan vælge imellem tarteletter med høns i asparges og tunmousse. Til dessert vil der være pandekager med is og chokoladesovs til alle.
Den fine middag koster 35,- og du kan bestille og betale maden onsdag og torsdag i uge 4 (denne uge)                      
I løbet af aftenen vil der ske forskellige ting, og der vil bl.a. være klassekampe, en slikbod og diskotek med en lille drinkbar, som man kan hygge sig med. Husk småpenge til boden og baren
J
Årets tema er mange forskellige temaer. Hver klasse vil få besked om, hvordan de skal være udklædt.

Venlig hilsen 7. klasse

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk