Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 26. 31. årgang. Fredag d. 25/2 2011.

Efter en lang vinterferie er vi kommet godt i gang. Specielt vores 8.kl. og 9.kl. har lagt hårdt ud med skriftlige prøve-prøver fra mandag til torsdag. Det har været en god oplevelse for dem at opleve, hvad det vil sige at være til prøve i op til 4 lange timer, hvor man selv skal økonomisere med tiden. De har alle klaret det rigtigt flot, og vi er stolte af dem.

 

En stille bøn. Vi oplever i stigende grad, at vores forældre afleverer børnene for sent, eller at børnene selv kommer for sent. Det er forstyrrende for lærerne og de resterende børn og giver ikke barnet, som kommer for sent, den bedste start på dagen. Derfor vær venlig at overholde tiden, så eleverne er mødt og undervisningsparate klokken 08.00.  

 

På mandag er der samtaler i 8.kl. og 9.kl. Der er sendt tidsplan ud på mail og i papirform.

 

På torsdag er Anni, Dan og Eva på arbejdsmiljøkursus hele dagen, så der er indkaldt vikar til at dække deres timer.

 

Den 2. april afholder bestyrelsen forældrearbejdsdag på skolen. Sæt x i kalenderen.

 

Elever.

Efter vinterferien er Asbjørn fra 8.kl. startet på Breum skolen. Vi ønsker ham held og lykke. 

 

Fritteren:

 

Børnene har leget godt både ude og inde, Vi har fået en del legetøj foræret til stor glæde for børnene. Tak for det. Vi modtager gerne mere.

 

Vi har holdt fødselsdag for februarbørnene. Ønsket var denne gang hjemmebagt pizza og frugt, hvilket de så fik.

 

Der er legetøjsuge i næste uge.

 

Er der forældre, der har tid og energi til at puste æg ud, når I bager, vil vi meget gerne aftage dem, så vi kan male på dem.

 

På bagsiden af fredagsbrevet er der trykt nyhedsbrev fra vuggestuen.

  

 

Nyhedsbrev.

 

Her er lidt nyt fra os i vuggestuen.

 

 

Den 1.februar måtte vi sige farvel til 4 af vores børn.  Rasmus og Ida er flyttet fra egnen, og Kristian og Freja er flyttet ind til naboen, altså børnehaven. Til gengæld har vi fået 3 nye børn: Katja, Patrick og en ny Kristian. Velkommen til jer og jeres forældre. 

 

Vi er også blevet en medarbejder mere. Naja fra Glyngøre er startet 26.januar. Også velkommen til hende.

 

Vi har fået et legehus ude på legepladsen, med møje og besvær sat på plads af de stærke fædre og friske hjælpere.  Tak for hjælpen alle sammen. Vi har også fået meget legetøj og bøger af forskellige forældre, - mange tak for det.

 

Den 11. maj har vi planlagt en udflugt til Jesperhus Blomsterpark sammen med børnehaven.  Vi kører derover med bus.  Vi kører kl. 9.00 og er hjemme igen kl.15.00.

 

Lige en lille påmindelse! Det er en umådelig stor hjælp, hvis der bliver skrevet navn i børnenes tøj, fodtøj, handsker, hagesmække mm. Vi er gamle, forkalkede og kan simpelthen ikke finde rundt i det.

 

Med venlig hilsen

 

Vuggestuen.

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk