Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 28. 31. årgang. Fredag d. 11/3 2011.

I søndags var der fastelavnsfest i hallen. Mange var mødt op i de flotteste udklædninger. Der blev slået katten af tønden, kåret konger og dronninger og spist en masse slik.

 

Samme dag var der en kort fastelavnsgudstjeneste i Thise kirke, hvor skolens minikonfirmander deltog. Efter gudstjenesten var der fastelavnsboller.

 

På mandag tager eleverne fra 5.kl. til Skive, hvor eleverne skal på biblioteket og finde en frilæsnings bog.

 

På tirsdag vises teaterforestillingen ”Cykelmyggen Egon” kl. 18.00 i Kulturcenter Limfjorden. Der er udleveret billetter til de tilmeldte børn.

 

I næste uge er 8.kl. i brobygning på ungdomsuddannelserne i Skive.

 

Fredag den 25/3 holder skolen en medarbejder temadag. I den forbindelse lukker skolen klokken 12.00. Fritteren holder åbent, så der er mulighed for pasning.     

 

Den 2. april afholder bestyrelsen forældrearbejdsdag på skolen. Sæt x i kalenderen.

 

Fritteren:

 

Vi har været i hallen et par gange sammen med børnehaven til stor glæde for alle. Her har vi bygget huler,lavet tunneller og kravlet over store forhindringer.

Vi har været rigtig heldige, Amalie og Charlotte har bagt pølsebrød, og eleverne i 2. og 3 kl. har bagt fastelavnsboller.

Fritterbørnene har lavet bananis med chokolade. Det var lækkert.

 

I uge 26 arrangerer fritteren i samarbejde med M88 igen i år ”Sjov, natur og sport”. Foldere er afleveret til børnene med tilmeldingsblanketter. Vi håber på et stort fremmøde.

 

Har I vanter, der ikke skal gemmes til næste vinter, vil vi gerne overtage dem.

 

 M88:

 

Gymnastikopvisningen: Det blev en fin og flot aften med en forrygende opbakning til vores 2 hold. Der var så mange til pølser og brød bagefter, at vi er nødt til at finde en bedre serveringsordning. Det overraskede os noget. Men tak for den fine opbakning.

 

Sommerens tilbud vil bl.a. omfatte fodbold for de mindste, løbetræning (start to run) / kajakroning for seniorer - og alle andre.

 

M88´s generalforsamling lurer lige om hjørnet.

Klubmesterskab i badminton bliver tirsdag d. 29. marts kl. 18.30. Tilmeld dig på opslag i hallen.

Følg med på www.M88.dk

 

Martsbrev fra børnehaven

 

Vi håber på bedre held denne gang – februarbrevet smuttede desværre af en eller anden grund, og vi var ikke opmærksomme på, at  i ikke havde fået det.

 

Vi har desværre sagt farvel til Karen Julie. Familien er flyttet til Skive, og hun går nu i børnehave der, hvilket vi naturligvis håber hun må blive rigtig glad for.

 

Da vi desværre har fået konstateret lus, vil vi gerne, at i 1 gang i ugen tjekker jeres børn.

 

Vi har nu indimellem flere forårsdage, og vil derfor bede jer om at børnene har støvler, regntøj, termotøj med (eller andet varmt tøj til at have under regntøjet).

Vi vil i den kommende tid lave nogle gange med mere målrettet motorik i hallen.

I dagene før Påske vil vi prøve,  at lave en anden form for til –og framelding. Der kommer et opslag op på tavlen, hvor i skal skrive jer på. Sommerferieperioden bliver som hidtil.(alle får til –og frameldingssedler med hjem)

Som i har kunnet se på skolens kalender bliver de mindste, dem på 2½ år hjemme fra teater den 24. marts. Ulla er hjemme hos dem

Onsdag den 30.marts har vi cykeldag. Det betyder, at børnene har deres egen cykel med. Af hensyn til børnenes sikkerhed er det nødvendigt, at alle har cykelhjelm på. Vi laver cykellege i hold på multibanen.

1.april fylder børnehaven 19 år. Det fejrer vi med bollekagemand, Vi inviterer vuggestuen med til festen..

 

1. april er det også slut med at have Mia som vikar. Hun har fået andet arbejde. Tak til Mia for den tid vi har haft hende.

Ny vikar er Kari, velkommen til hende.

Husk, aldrig frugt med på fredage.

Se nye billeder på hjemmesiden.

 

Med venlig hilsen

 

Tina, Mette og Ulla

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk