Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 34. 31. årgang. Fredag d. 29/4 2011.

I går var der generalforsamling på skolen, hvor ca. 25 af skolens og børnehavens familier var repræsenteret. Et væsentligt pænere fremmøde end sidste år. Tak for det. På generalforsamlingen var der beretninger fra formanden, skolelederen og en meget positiv beretning fra vores tilsynsførende. Næstformanden fremlagde regnskabet, som viste et overskud på 260.000 kroner. En forbedring i forhold til de sidste pars år underskud.

Beretningerne kan læses på skolens hjemmeside fra i dag.

 

På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen til Henning Just, Lars Andreasen og Thomas Heilskov. Janne Gravgaard (1.) og Troels Mortensen (2.) blev valgt som suppleanter. Tillykke til de genvalgte og til vores nye suppleanter.

 

I aften overnatter 5.kl. på skolen. Inden overnatningen tager de til Jesperhus Blomsterpark, hvor de skal bowle og i lasergame. Vi håber, at de hygger sig og får en god aften

 

På søndag konfirmeres vores elever fra 7.klasse i Thise Kirke kl. 10.00.  Vi vil gerne ønske dem tillykke, og vi håber, at de alle får en god dag. På mandag mødes eleverne på skolen. Her spiser de morgenmad, hvorefter de tager til Aalborg og Faarup Sommerland, hvor de skal holde Blå mandag.

 

På mandag tager 3.kl. og 4.kl. til Brokholm sø, og på torsdag er det 6.og 7.klasses tur til at tage derud.

Her skal de slagte og tilberede deres egen frokost. Hver elev får udleveret en ørred, som skal renses og forberedes til røgning. Når fisken er renset, samles der urter. Fisken røges og spises med brød og smør. Eleverne oplever processen fra de levende fisk i vandbassinet til mad på bordet.

Begge klasser har fået en seddel med hjem.    

 

På torsdag tager 5.kl. til Føtex i Skive, hvor de skal være i praktik som butiksansatte for en dag. Besøget er en del af det kommunale SSP – samarbejde. I forbindelse med praktikken modtager eleverne også et foredrag om butikstyveri.

 

Fritteren:

Børnene leger i sandkassen, graver fantastiske tunneller, huler m.m. Solen varmer godt i kinderne,

Tak til de forældre, der har hjulpet os med pælene til vores skyggesejl. Det ser godt ud med de rustikke pæle, nu glæder vi os til at få træstammer lagt omkring sandkassen.

Vi har fået en ny gynge, stangtennis og skateboardet er fundet frem, nu er der rig mulighed for leg.

Børnene nyder Ludvigs selskab, han er en "go kammerat" der altid gerne vil snakke.

 

Onsdag holder vi fødselsdag for april børnene.

 

SJOV;NATUR OG SPORT.  Husk tilmelding senest mandag 2. maj.

Derefter går vi i gang med de sidste forberedelser. Der er allerede mange tilmeldte, vi glæder osJ

 

HUSK! Selv om solen skinner, skal børnene altid have en trøje med, det kan blive køligt op af dagen. Det er ikke sommer endnu.  

 

M88:
Mandag: kl. 17.00 - fodbold for puslinge og deres fædre og kl. 17.00 Café aften med Bowls og Thiseost.
Tirsdag: Kl. 19.00 Kajaksæsonen starter fra Sdr. Thise.
Torsdag: Kl. 19.00 Løbetræning fra Friskolen. Kl. 19: Danseaften i Forsamlingshuset.

 

På bagsiden er der nyhedsbrev fra Vuggestuen.

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev Thise Vuggestue April 2011.

 

Så kom foråret endelig – efter en meget lang og kold vinter. Dermed er vi endnu mere ude på vores dejlige legeplads, som den flittige bestyrelse lavede først i april. Tak for det.

 

Vi håber på, at flere forældre vil hjælpe til på den kommende arbejdsdag. Det er jo jeres børn, som det kommer til gode.JJ

 

Naja stopper hos os til den 1. maj, da hun har været heldig at få arbejde, som social og sundhedshjælper. Tak for de 3 måneder du har været hos os – held og lykke fremover.

 

Vi bestræber os på at komme tidligt ud om formiddagen, derfor spiser vi formiddagsmad allerede kl. 8.45. Så ingen morgenmad efter kl. 8.00.

 

Tirsdag den 19. april var vi på bondegårds besøg hos Annelene. Det var en fantastisk tur og en god oplevelse for børnene. De så et æsel, vildsvin, køer, heste, hunde, kattekillinger, høns og det bedste af det hele en traktor. 

 

Hilsen Vuggestuen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk