Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 35. 31. årgang. Fredag d. 5/5 2011.

I søndags blev vores elever fra 7.klasse konfirmeret i Thise Kirke. De unge var meget flotte, stolte og lidt nervøse.  

Mandag mødtes eleverne på skolen, hvor de spiste morgenmad sammen med klassens lærere. Efter morgenmaden tog de til Aalborg og Faarup Sommerland, og holdt Blå mandag.

 

I tirsdags var 3.kl. og 4.kl. på tur til Brokholm Sø. Her slagtede og tilberede de deres egen frokost. Hver elev fik udleveret en ørred, som skulle renses og forberedes til røgning/stegning. Da fiskene var færdige spiste eleverne dem, næste alle smagte på fiskene og vi fandt ud af, at ”det ikke var så ringe endda”.

Eleverne oplevede processen fra de levende fisk i vandbassinet til mad på bordet.

 

Torsdag tog 6.kl. og 7.kl. på samme tur. Billeder fra turen kan ses på hjemmesiden.

 

I torsdags tog 5.kl. på besøg i Føtex i Skive. Her var de i praktik som butiksansatte for en dag. Det var en virkelig god oplevelse, eleverne blev taget god imod af butikkens ansatte og fik lov til at tage del i det daglige arbejde. Mange havde boller og trøfler med hjem.

 

På onsdag starter 7.kl. – 9. kl. forberedelserne til året musical. Det betyder, at deres skemaer er omlagt, så de kun arbejder med musical den næste uges tid. Vi glæder os allerede til premieren.

 

Samme dag tager 4.kl. og 5.kl. på lejrskole til Harrebjerg Lejrskole. De er hjemme igen på fredag. Vi ønsker dem en god tur.

 

 

Fritteren:

 

Vi har indviet vores nye legetøj. Vi har fra Bustrup Fonden fået penge til bl.a. et fjernsyn med en Nintendo wii.

 

Vi har haft gang i cykelløb på wii, det sætter gang i pulsen og giver anledning til megen morskab. Enkelte forældre har prøvet til stor fornøjelse for os alle.

 

Fødselsdagen med den populære bananasplit var en hyggelig dag.

 

M88:

Mandag: - Først var vi 4, så var vi 8! Puslingefodbold er kommet godt fra start. Kl. 17.
- Stavgang, instruktion og 3, 5 eller 7 km kl. 18 fra Friskolen.
Torsdag: - Petanquebanen åbner! Kl. 17.30 er grillen klar. Medbring selv mad og drikke. Senere spilles petanque på 2 baner.

Tennisbanen er klar til spil. Vil du ha´ en tid? Kontakt knudga@energimail.dkTilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk