Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 36. 31. årgang. Fredag d. 13/5 2011.

I onsdags startede 7.kl. – 9. kl. forberedelserne til året musical. Musicalen hedder ”Syg” og foregår på et hospital, som skal lukkes pga. nedskæringer. En aften bliver statsministeren indlagt efter et trafikuheld, så ruller lavinen, ….hemmelige aftaler,…romantik…og drama.

Der er generalprøve på onsdag kl. 10.00 og  premiere kl.19.00 – se vedlagt invitation.

I onsdags tog 4.kl. og 5.kl. på lejrskole til Harrebjerg Lejrskole. Turen startede med regn, men heldigvis er solen vendt tilbage. De få meldinger, vi har fået fra lejrskolen, tyder på, at de har haft alle tiders tur.

 

I næste uge (mandag-torsdag) er undervisningen omlagt for bh.kl. – 6.kl.

Der er sendt mail med programmet for bh.kl. – 4.kl. De tager bl.a. til stranden på mandag og laver Land Art på tirsdag  

I 5.kl. og 6.kl. skal eleverne arbejde med et dansk og matematik tværfagligt projekt og have morgen løb. Mødetiderne kan ses på skolens kalender. Husk idrætstøj, madpakke og skoletaske.

 

På bagsiden er trykt nyhedsbrev fra børnehaven. Brevet skulle have været med i sidste uge, men jeg overså det i mailboksen.

 

Nogle af børnehavens forældre har modtaget reguleringer på PBS for perioden januar - maj.

 

Vores idrætstimer foregår udenfor. Derfor skal eleverne have idrætssko med til den udendørs undervisning.

 

 

Fritteren:

 

Sandkassen, sportspladsen, skolegården summer af glade børn. Onsdagens regnvejr var også en god oplevelse, alle nød den milde regn, det var lidt sjovt, selvom der var tummel med at finde tørt tøj til alle. Fritterlegetøjet blev efterfølgende fundet frem, og alle havde en god indelegedag.

Torsdag var fritterbørnene med i børnehaven. Det var rigtig sjovt at køre gennem deres nye tunnel og lege med alle de små børn.

 

M88:

 Mandag: først var vi 4, så var vi 8 og nu er vi 10 (+ 6 voksne): Puslingefodbold kl. 17 og

                                         3. halvleg med børn mod voksne er næsten sjovest.

                 Lær at danse Lancier: Thise forsamlingshus kl. 18.30

Tirsdag: Kajakaften kl. 19 fra Sdr. Thise

Onsdag: Tur i Havbjerg Skov fra kl. 11 med bål og pølser

Torsdag: Badminton er aflyst p. gr. a. Friskolens Musical

               Petanque er aflyst p.gr.a. Store Bededags Aften (Varme Hveder)

 

Fra Menighedsrådet:

- Tirsdag aften kl. 19: Musik og sang i kirken ved Limfjordskoret med efterfølgende mere sang på "Svanen".

 

Majbrev fra børnehaven

 

Siden sidst har vi sagt farvel til Kari, der har fået job i Jesperhus Blomsterpark. Tak for en god, men kort tid. Det er de betingelser både hun og vi er underlagt.

Efter en snak med jobcentret har Else Hougaard fra Højslev været på besøg hos os, og hun starter i aktivering  mandag den 9. maj. Velkommen til hende.

Mette H. (fra vuggestuen) har vi haft den glæde af, at have 5 timer hver tirsdag. Dette er slut til 1. juni, da hun har fået flere timer i vuggestuen. Mette erstattes herefter af Kirsten Nielsen som kender huset. Vi glæder os til et mere fast samarbejde med hende.

Vedrørende solcreme forventer vi,  at  I smører børnene hjemmefra, så følger vi op på det med deres eget solcreme efter behov. Husk også solcreme til vore 2 kommende udflugter,(Jesperhus onsdag den 11. maj og Brokholm Naturcenter mandag den 30. maj).

Uge 19 har vi planlagt nogle dage med skovoplevelser. Vi lader emnet strække sig over 14 dage i stedet, da flere af dagene er blevet fyldt op med andet.

 

Med venlig hilsen Tina, Mette og Ulla

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk