Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 40. 31. årgang. Fredag d. 10/6 2011.

I mandags tog bh.kl. – 5.kl. på tur til Brokholm Sø. Det var en god og lærerig tur. Skov og Naturstyrelsens naturvejledere havde lavet et godt program, hvor eleverne bl.a. fangede smådyr i et vandhul, spillede dyre-yatzy, lavede vendespil med blade fra skovens træer osv.   

 

I tirsdags havde vi besøg af de nye elever i børnehaveklassen. De havde en rigtig god dag sammen med de ”gamle elever” fra den nuværende børnehaveklasse. Vi glæder os til snart at få besøg af dem igen.

 

I torsdags tog 1.kl. og 2.kl. på lejrtur ved Brokholm Sø. Vi glæder os til at høre om deres tur, når vi mødes igen på tirsdag.

 

Fra torsdag aften til fredag har 6.kl. og 7.kl. overnattet i sommerhus ved Sundsøre sammen med Karin.

 

På torsdag inviteres alle skolens, børnehavens og vuggestuens forældre til grillaften på skolen. Vi tænder grillen kl. 17.30, så mød op og nyd jeres aftensmad sammen med os andre. Der vil i løbet af aftenen være små aktiviteter for både børn og voksne. Elevrådet vil stå for salg af øl og sodavand.

 

Tirsdag den 21/6 afholder vi dimission for 9.kl. Elever og forældre bliver inviteret til en lille middag for at fejre se dimitterende elever. Middagen starter kl. 18.30. Der vil blive sendt invitationer ud efter pinse.   

 

Ønsker man at søge friplads til det kommende skoleår, skal man henvende sig på kontoret.

 

Vi har brug for nogle frivillige til et nedbrydningshold til nedtagning af skorstenen på børnehaven. Ønsker man at deltage eller ligger man inde med en rygningsstige, vi må låne, så kontakt Lars Andreassen på tlf. 2111 1202.

 

Fritteren.

 

Tusind tak til Maja A og Anne A fordi de bagte pandekager til os, de smagte rigtigt godt.

Så børnene siger ”kom bare igen”.

 

Der har været to uger med legetøj, så vi har fået os en spillehule ude på trappen, børnene har nydt det.

 

M88.

Der er nu 14 drenge og piger, der spiller puslingefodbold. Aldersgruppen er stadig den samme, men gennemsnitsalderen er nu lidt højere. Det betyder, at vi i træningssekvensen har rigtig mange hjælpetrænere, og det fungerer rigtig fint.

"Mens Health Week" arrangeret af Skive Sundhedscenter. M88 har tilbudt en kajaktur tirsdag aften kl. 19. Se dagspressen og fremlagte foldere.

Sundsøre Musikfestival hr infomøde mandag d.. 20. juni i FursundHallen. Jeg kan bruge folk til oprydning. Gratis billet og trøje.

Bemærk vores nye fællesportal: www.livithise.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junibrev fra børnehaven

 

Siden sidst er der igen personalenyt.

Mette H. er nu fastansat i vuggestuen, hvilket betyder at hun ikke længere kan være hos os 5 timer ugentligt .Vi har været meget glade for Mette.

Kirsten Nielsen ( vikar) overtager Mette H.s stilling. Fra og med uge 33 øges hendes ugentlige timetal til 10 timer. Vi kender Kirsten og glæder os til et tættere samarbejde.

Fra den 14/06 får vi Conny K. Madsen fra Fur i virksomhedspraktik 1 mdr.

 

Den 1. juni startede Vladislav (3 år i aug.) i børnehaven. Velkommen til ham og hans familie.

 

Som daginstitution er vi nu forpligtiget til at offentliggøre oplysninger om børnehaven. Til dette formål er der blevet oprettet en hjemmeside der hedder BRUGERINFORMATION.DK. Det er meningen, at forældre kan gå ind og læse om det enkelte dagtilbud og lave sammenligneligheder.De obligatoriske punkter er udfyldt og senere bliver der også lagt 2 billeder på.

 

Vedrørende legetøjsuge vil det være en god idè, at i her i sommerperioden er opmærksom på, at børnene må have deres legetøj med ud på legepladsen.

 

Vores toilet er som i nok har set ved at tage form. Vi er nået så langt, at vi kan bruge det. Vi mangler en skillevæg, 2 skydedøre, færdigbehandling af væggene og til sidst flotte børnevenlige motiver herpå – vi glæder os J

Vi står overfor yderligere forandringer. Der skal nyt køkkengulv på og nyt tag på børnehaven. Det kræver noget forarbejde, så i ugerne 26, 27, 28, og 29 vil vi ”bo” på skolen. I uge 30, hvor vi har lukket lægges det nye gulv på.

I vil få et mere detaljeret brev om det fredag den 17. juni.

 

Husk grillaftenen torsdag den 16. juni, hvor forældre og personale fra børnehaven og skolen mødes til en hyggelig aften. Mere herom senere.

 

Sommerferien står for døren og det betyder, at det er tid til at sige farvel til Valdemar, Victor, Kira og Marta der starter i børnehaveklassen. Samtidig er det 4 hold forældre, der ikke længere har børn i børnehaven. Tak til alle jer for et godt og positivt samarbejde gennem årene, og tak for lån af jeres dejlige børn.

 

Der kommer ikke brev i juli, så rigtig god sommer til jer alle J

 

Sommerhilsen fra Tina, Mette og Ulla

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk