Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 41. 31. årgang. Fredag d. 17/6 2011.

I dag har børnehaveklassen til om med 3.kl. været i Skive på hyggetur. Her har de bl.a. været i Skive Badeland

 

I går havde vi inviteret til grillaften på skolen. Mange mødte op, på trods af skybrud, og vi havde en hyggelig aften. Flere af skolens klasser havde arrangeret små underholdende aktiviteter for at tjene lidt penge til klassekassen. 

 

På tirsdag afholder vi dimission for 9.kl. Elever og forældre er inviteret til en lille middag for at fejre de dimitterende elever. Middagen starter kl. 18.30. Der er sendt invitationer ud.

 

På torsdag skal eleverne aflevere bøger. Derfor vil vi gerne, at I hjælper børnene med at få de rigtige bøger med i skole den dag. Er der bøger, som er bortkomne, skal de erstattes.   

 

På fredag er det sidste skoledag. Alle elever skal møde  kl. 08.00. og har fri kl. 12.00. Det er 8.kl. og 9.kl., som arrangerer dagens aktiviteter, og de sender en invitation ud på mandag til resten af skolens elever.    

 

Vi har brug for nogle frivillige til et nedbrydningshold til nedtagning af skorstenen på børnehaven. Ønsker man at deltage eller ligger man inde med en rygningsstige, vi må låne, så kontakt Lars Andreassen på tlf. 2311 1202. Jeg skrev desværre det forkerte telefon nummer i sidste uge, beklagerJ .

 

Efterlysning.

 

Der er desværre forsvundet en sort mobiltelefon på skolen i går. Det er en Sony Ericsson. Finder man den, kan man aflevere den på kontoret. Der vil være findeløn.

 

Næste skoleår starter mandag den 15. august kl. 09.00, hvor vi mødes ved flagstangen.

 

Fritteren.

 

Sommerferien nærmer sig, og vi vil gerne sige tak til fritterbørnene, ikke mindst 3 kl., for mange hyggelige timer i fritteren.

 

På onsdag vil vi holde fødselsdag og afslutning for fritterbørnene. Vi håber vejret er godt, da vi satser på hygge omkring bålet.

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk