Tilbage

Fredagsbrev

Nr.1. 32. årgang. Mandag den 15/8 2011.

På vegne af skolens ansatte og bestyrelse vil jeg gerne byde eleverne og deres familier velkommen til det nye skoleår. Specielt velkommen til Valdemar, Kira, Victor og Marta, som alle er startet i den nye børnehaveklasse, og til Tith, Vilhelm, Liv, Harald i 2.kl., til Mads i 6.kl., til Mads og Simone i 7.kl., til Maja i 8.kl. og Anja og Cecilie i 9.kl.

Alle glæder vi os til et nyt skoleår med spændende oplevelser og hyggelige stunder.

I løbet af sommerferien har vi fået nyt tag på Børnehaven og renoveret første sal. Det giver os mulighed for at etablere et nyt musiklokale/kreativt lokale. Samtidigt har vi fået mulighed for at lave et skolekøkken, når midlerne tillader det.    

I Børnehaven forlader Tina os som fastansat, da hun skal begynde på pædagogseminariet til september. Vi ønsker hende held og lykke. Hun fortsætter dog som fast vikar i Børnehaven og støttelærer/vikar på skolen.   

I næste uge får eleverne skolefolderen med hjem. I den kan I finde yderligere oplysninger om skoleåret.

Er man interesseret i at søge friplads for dette skoleår, kan man fortsat hente et ansøgningsskema på kontoret. En friplads bevilges kun for et skoleår ad gangen.

Husk! At give jeres børn idrætstøj med, så de kan have idræt udendørs indtil efterårsferien.

Vedlagt er tilmelding til teater til mellemgruppen (bh.kl.- 5.kl.). Der er i år tre store flotte opførelser. Der er tilmelding allerede på torsdag. Vi vil gerne opfordre jer til at deltage og få nogle gode oplevelser med jeres børn.

 

 

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk