Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 6. 32. årgang. Fredag den 23/9 2011.

I morgen er der arbejdsdag på skolen. Vi mødes kl.09.00 til morgenkaffe og et lille planlægningsmøde. Der er efterhånden tilmeldt over 30 forældre, så mon ikke vi får udrettet en del.

 

På onsdag tager bh.kl. og 1.kl. til Skive for at se teater. De skal se forestillingen ”Cirkelines fødselsdag”. Eleverne har haft seddel med hjem om arrangementet. 

 

På onsdag slutter Cirkus Mascot sæsonen af med årets sidste forestilling på skolen. Forestillingen starter kl. 18.00. Billetterne til forestillingen sælges af eleverne 7.kl. – 9.kl. Overskuddet fra billetsalget går til klassernes studietur. Billetpriserne er 75 kr. for børn (til og med 5.kl.)  og 100 kr. for voksne. Billetter kan også købes ved indgangen.  

 

Vi kunne godt tænke os, at specielt forældre til børn i børnehaven og indskolingen satte mærkater i deres tøj. Vi oplever ofte, at børnene ikke kan genkende deres eget tøj.

Skolens elevråd tilbyder, at I kan købe en pakke med 100 labels for 80,00 kr. På labelen kan man få trykt barnets navn eller initialer. Elevrådet har en lille fortjeneste på hver pakke, overskuddet bruges på nye bolde/legetøj.       

 

Fritteren:

 

Drengene i Fritteren har haft travlt, de har tømt samtlige vandpytter og lavet en kæmpe sø i sandkassen et super flot stykke ingeniørarbejde.

Pigerne har med hjælp fra et par drenge lavet en hule med spisestue, fjernsynsstue, pejs, stald til deres heste og et køkken. Der er rigtig gang i legen ude mellem træerne ved legehuset.

Vi har spist ude i det friske sensommervejr, da børnene var travlt optaget.

 

Husk sidste dag for tilmelding til pasning i efterårsferien er mandag d. 26-9.

 

Vi fejrer fødselsdag for septemberbørnene på torsdag.

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk