Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 9. 32. årgang. Fredag den 14/10 2011.

I den forgangne uge har 3., 4. og 5. klasse haft klasselærer / faguge, hvor vi har arbejdet med emnet ”Halloween”. Mandag og tirsdag forberedte børnene sig til den store afslutning, nemlig vores halloweenfest, der blev afholdt torsdag. Der blev blandt andet lavet græskarlanterner, græskarchips, græskarsuppe, spiselige edderkopper, afhuggede hænder og halloweenpynt. Derudover forberedte børnene også et festligt indslag, der skulle fremføres for de fremmødte – på engelsk!

Om torsdagen mødte børnene op til fest i et hav af forskellige kostymer. Vi fik blandt andet besøg af varulve, spøgelser, døden, soldater, skeletter, troldkvinder og Dracula. Anni, udklædt som den gode fe og Bibi som blondine, forsøgte at holde styr på tropperne, og alle er da også enige om, at det har været en rigtig lærerig og underholdende uge.

 

7.kl. – 9.kl. har været på lejrskole til København  - en god tur med massere af oplevelser – specielt den danske sejr over Portugal var en stor oplevelse.

 

Onsdag var 3., 4. og 5. klasse på biblioteket for at finde nye frilæsningsbøger. 

 

Sundhedsplejersken kommer på besøg i 8.kl. og 9.kl. tirsdag den 25. oktober og 1. november.

 

Onsdag den 26/10 skal 7.kl. i biografen, og dagen efter tager 8.kl./9.kl. af sted.

 

I uge 44 begynder 7.kl. – 9.kl. på de frivillige nationale tests.

 

Fritteren:

 

Vi har haft fantastisk vejr hele ugen.  Vi har leget og spist udenfor og nydt vejret..

Vi var heldige at få pandekagerester fra bh.kl., 1. og 2. kasse bålhygge.

Valdemars (2.kl.) mor har malet plader til os. Vi kan bruge dem både ude og inde. Det er en super flot benzinstander og en kiosk. Tusind tak!

 

Vi holder fødselsdag mandag den 24. oktober for oktoberbørnene.

 

Fritterbørn der passes i ferien må gerne have legetøj med. Vi vil være i børnehaven hele ugen.

Go ferie til de mange der holder ferie.

 

M88:

Alle Wild.kids og springbørn er inviteret til ”Works – shop”, så vi kan øve på serier og spring. Arrangementet foregår den 21./22. oktober (fredag og lørdag). For ekstra information, ring til Bjarke 28 60 27 04, Line 26 97 10 19 eller Dorte 60 70 55 80.

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk