Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 11. 32. årgang. Fredag den 11/11 2011.

Vinterens sjove indendørsboldspil bliver KIDSVOLLEY, et spil med meget bevægelse og med stor boldføling.

M88 og Friskolen laver nu et ”kursus” sammen med DGI og Dansk Volleyball Forbund.

 

Der spilles mandag, tirsdag og onsdag. På mandag spiller bh.kl. – 4.kl., tirsdag 5.kl. – 6.kl., og onsdag 7.kl. – 9.kl.

 

Alle elever mødes til kl. 08.00 og kurset slutter 11.30. Har klasserne timer efterfølgende følger de deres normale skema.

 

Eleverne skal medbringe idrætstøj, indesko/gymnastiksko, madpakke og drikkedunk. Der vil blive serveret æbler til børnene i løbet af dagen.

 

Fra og med næste uge starter elevrådets frikvartersaktiviteter. Elevrådet har lavet et spændende aktivitetsforløb for skolens frikvarterer, hvor der vil være et stort udvalg af aktiviteter for alle klassetrin.   

 

På tirsdag får 4.kl. på besøg af tandplejen til en snak om tandbørstning.

 

Tirsdag og onsdag er der skole/hjem samtaler i 5.kl., og tirsdag og torsdag er der skole/hjemsamtaler i 7.kl. – 9.kl.

 

Fredag eftermiddag mødes skolens, børnehavens og vuggestuens ansatte til en pædagogisk dag.

 

Fritteren:

 

Vi har været heldige igen, tusind tak for de flotte kjoler til udklædning, vi er meget glade, hver gang vi modtager brugt legetøj eller andet. Tænk på os, når der skal ryddes op på børnenes værelse.

 

Lego og bondegårds dyr står højt på vores ønskeseddel.

 

Fredag den 18. november er alle ansatte samlet til pædagogiskdag om eftermiddagen. Derfor varetages pasningen være af forældre.

Har I mulighed for at lave legeaftaler eller pasning på anden vis, så giv fritteren besked senest torsdag d. 17.

 

Der er legetøjsuge i næste uge.

 

Feriesedler til juleferien er sendt ud med mail. Husk tilmelding senest den 18. november.

 

M88:

 

Kontingent 2011/12 er nu udskrevet og færdig. Giro ligger i hallen. Mangler du - eller ønsker du medlemskort, så skriv i "meddelelsesbogen" - ligger også i hallen.
Ønsker du at gå til kidsvolley? Træning hver onsdag fra 16.30 - 17.30.

 

 

 

 

 

Novemberbrev fra børnehaven.

 

Nisse Pok er på vej til børnehaven. Vi har hørt at han kommer onsdag den 16. nov. For de af jer der ikke kender ham, er han en lille drillenisse der kan finde på lidt af hvert. Alle børn får ham og hans dagbog med hjem et døgn. Vi vil bede jer skrive en lille historie om, hvad han har lavet hjemme hos jer. Vi læser så historien ved vores morgensamling hver dag, så han skal senest være i børnehaven kl. 8:45. Vi glæder os meget til at høre om, hvad han finder på.

 

Den kolde tid nærmer sig, så tænk over, at jeres børn har varmt fodtøj og tøj med hver dag, det gør det noget sjovere at lege ude.

 

Tur til politistationen i Århus. (Her har Mikkels morfar arbejdet, og han har gjort det muligt for os at komme på endnu et besøg dernede).

Selv om vore arrangementer står på hjemmesiden, så lige en lille ”husker”. Vi mødes allesammen   på banegården i Skive torsdag den 8. december senest kl. 07:30.

Vi er hjemme med toget i Skive igen kl. 16:35, og da er det vigtigt, at I er der til at modtage jeres børn.

Børnene skal have en rygsæk med som de selv skal bære. Heri skal de have deres madpakke i papir og en drikkedunk med drikkelse. Vigtigt er det også, at de har noget godt fortøj på, da de skal gå mange skridt i løbet af dagen. Vi glæder os til en dejlig dag sammen med jeres unger J

Med på turen er: Katrine, Kirsten, Conny, Helle, Mette og Ulla.

 

Alle børnene laver sidst i måneden en kalenderdekoration som de får med hjem.

 

Vi holder forældrejulehygge onsdag den 14. dec. i tidsrummet mellem kl. 14:00-16:30. Kom som det passer jer. Vi sørger for noget mundgodt, og glæder os til en hyggelig juleeftermiddag sammen med jer.

 

Vedr. legeaftaler, så tjek om i har skrevet jer på forældretelefonlisten (hvis I ønsker det). Den hænger på den grønne tavle i køkkenet. Vi må ikke opgive jeres telefonnumre.

 

Onsdag den 7. dec. skal vi alle i teater i Skive. Børnene skal være her senest kl. 8:00. Vi tager bussen sammen med skolebørnene. Husk madpakken i papir, vi bærer dem og sørger for drikkelse. Vi er hjemme igen kl. 13:00.

 

Som I sikkert alle har set, er vi siden sidst blevet færdige med at male flotte motiver på vores facade til børnehaven. Vi har fået stor hjælp fra Maj-Britt Juul, 1000 tak J, det har vi været rigtig glade for.

 

Vi søger nu Landsbyfonden om tilskud til 60m² under halvtag. Placeringen bliver, som vi fortalte på forældremødet, ud fra stuen. Vi håber selvfølgelig på en positiv behandling, så vi kan starte projektet i foråret 2012.

 

Se nye billeder på hjemmesiden.

 

 

Hilsner fra Helle, Mette og Ulla

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk