Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 12. 32. årgang. Fredag den 18/11 2011.

I denne uge har der været kidsvolleykursus, og det har været en succes. Der er stor ros til børnene fra alle instruktørerne: ”Børnene har opført sig eksemplariske og deltaget med stor iver og lydhørhed.”. Vi håber, at kurset har vakt børnenes interesse for volleyballspillet. Så hvis nogen ønsker mere kidsvolley, så mød op til træning hver onsdag kl. 16.30 - 17.30. Et stævne lurer lige om hjørnet.

 

I dag påbegyndte 8. - og 9. kl. arbejdet med deres projektopgave. Den næste uges tid skal bruges på at udforske et spændende emne. Produktet fra projektugen skal afleveres på fredag.

 

På onsdag tager 5.kl. til Skive, hvor de skal i juniorpraktik i Kvickly. Her skal de arbejde som butiksansat for en dag og lære om, hvordan en butik fungerer. Praktikken er en del af det kommunale SSP-samarbejde, som skolen deltager i.

 

Søndag den 4/12 er der juletræsfest på skolen. Kom og mød julemanden og deltag i lodtrækningen om flotte gaver. Indbydelse er vedhæftet. 

 

Fritteren.

 

Legetøjsugen er gået rigtigt godt, børnene er gode til at lege sammen med de mange spændende ting, der er med hjemmefra.

 

Vi har fået en pose med mange " Beyblades", og det er lige sagen. Er der andre, der er vokset fra deres Beyblades, modtager vi gerne.

 

Vi har haft besøg at de kæreste små hundehvalpe på kun 4 uger, en lille sort og en gul labrador. Astrid i 2. kl viste stolt de små guldklumper frem. Vi håber, de kommer på besøg igen, inden de skal flytte hjemmefra.

 

Mange børn har svært ved at forstå, de skal have varmt tøj på, når de leger ude. Hjælp dem og sørg for at give dem tøj med, der er let at tage på.

 

Børnene i bh.kl. – 2. kl. er ude hver dag.

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk