Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 18. 32. årgang. Fredag den 6/1 2011.

Skolens ansatte og ledelse vil gerne ønske jer alle et godt nytår. Vi glæder os til de spændende og gode oplevelser, som det nye år bringer, og håber på et godt og konstruktivt samarbejde om vores fælles skole. Godt nytår.

 

Samtidigt med at vi gik på juleferie, startede Karin på sin barselsorlov. Vi kommer til at savne hende, og håber, at hun får en god barsel sammen med den lille nyfødte.

I Karins barselsvikariat har vi ansat Stine(mor til Per i 6.kl.), og som er uddannet lærer. Hun har overtaget Karins skema og klasselærerfunktioner i hele barselsperioden. Vi vil gerne byde hende velkommen, og håber, at hun får en god periode på skolen.

 

På onsdag tager 5.kl. til Skive, hvor de skal i juniorpraktik i Kvickly. Her skal de arbejde som butiksansat for en dag og lære om, hvordan en butik fungerer. Praktikken er en del af det kommunale SSP-samarbejde, som skolen deltager i.

 

På fredag kommer sundhedsplejersken på besøg i børnehaveklassen. Eleverne har fået en seddel med hjem.

 

Samme dag får 5.kl. besøg af Helle Mølholm, som vil tale med børnene om mobning.

 

Vi skulle være påbegyndt skolesvømning i torsdags, men Durup Svømmehal er under ombygning, så vi skolesvømning starter tidligst i uge 4. Yderligere information kommer på et senere tidspunkt.

 

Lørdag den 28/1 holder vi friskolens dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse udsender vi igen i år vores skoleavis. Skoleavisen er fyldt med gode artikler fra vuggestuen, børnehaven og friskolen. Avisen forventes på gaden den 18/1.

Avisen vil være fyldt med billeder af vores elever og skolens hverdag. I den forbindelse skal vi have besked, hvis I ikke ønsker, at billeder af jeres børn bringes i avisen.

 

Som sædvane har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (30/1). Yderligere information følger i begyndelsen af det nye år.

 

Den 17. januar kommer gademedarbejder Lasse på besøg i 6.kl. Han vil i løbet af skoledagen tilbringe nogle timer sammen med klassen og tale med dem om alkohol og fester. Om aftenen, kl. 19.00, er forældre og elever i klassen inviteret til et fællesmøde om emnet. Skolen forventer, at alle elever deltager med min. en forælder. 

 

 

Fritteren

 

Børnene har leget ude i det milde vintervejr, og specielt drengene havde det rigtig sjov med at rutsje i røret på legepladsen og lige ned i den største vandpyt.  Det gav mudrede kinder og vådt tøj, heldigvis havde de fleste ekstra tøj med.

 

Husk børnene er ude hver dag i middagsfrikvarteret, derfor er det vigtig med udetøj, også hvis børnene ikke skal i fritteren.

 

Vi har også spillet Nintendo Wii til stor glæde for mange. Det giver god motion, kræver samarbejde og der  sjovt at se kammeraterne kæmpe mod hinanden og det forskellige opgaver.

Flere af vores åbenskolebørn kiggede forbi, det var hyggeligt.

 

M88.

 

 

Wild Kids/Springymnastik træner nu igen kun én time: fra 17.00 - 18.00

 

Gymnastikopvisning her d. 8. marts.

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk