Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 19. 32. årgang. Fredag den 13/1 2011.

I onsdags tog 5.kl. til Skive, hvor de var i juniorpraktik i Kvickly. Her arbejde de som butiksansat for en dag og lærte om, hvordan en butik fungerer. Eleverne havde en god oplevelse.  Praktikken er en del af det kommunale SSP-samarbejde, som skolen deltager i.

 

I dag har 5.kl. haft besøg af Helle Mølholm fra Børnevilkår, som har talt med børnene om, hvordan man behandler hinanden.  

 

På mandag begynder 8.kl. og 9.kl. på deres prøve-prøver. Mandag skal eleverne op i engelsk, om tirsdagen i dansk og onsdag, fredag skal de op i matematik. Eleverne er blevet orienteret om prøve-prøvernes forløb. Alle elever skal være i prøvelokalet kl. 07.55, hvorefter prøverne starter.  

 

På tirsdag kommer gademedarbejder Lasse på besøg i 6.kl. Han vil i løbet af skoledagen tilbringe nogle timer sammen med klassen og tale med dem om alkohol og fester. Om aftenen, kl. 19.00, er forældre og elever i klassen inviteret til et fællesmøde om emnet. Skolen forventer, at alle elever deltager med min. en forælder. 

 

Lørdag den 28/1 holder vi friskolens dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse udsender vi igen i år vores skoleavis. Skoleavisen er fyldt med gode artikler fra vuggestuen, børnehaven og friskolen. Avisen forventes på gaden på onsdag.

 

Som sædvane har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (30/1). Der vil være mulighed for pasning i fritteren, tilmeldingsseddelen er mailet ud sammen med tilmeldingsseddel til vinterferien. Skolen er åben for åbenskolebørn.

 

 

Fritteren

 

Vi sender tilmeldingssedler pr. mail for pasning i vinterferien samt for pasning mandag den 30. januar.

 

HUSK! Den sidste dag for tilmelding er fredag den 20. januar.

 

Der er legetøjsuge i næste uge.

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk