Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 20. 32. årgang. Fredag den 20/1 2012.

I mandags begyndte 8.kl. og 9.kl. på deres prøve-prøver. Mandag blev eleverne prøvet i engelsk, tirsdagen i dansk og onsdag, fredag i matematik. ”Det var sjovt at prøve, men det var ”hårdt” at sidde i flere timer og koncentrere om opgaverne” og ”gør man sit bedste, kan I jo ikke forlange mere” lød det fra eleverne.   

 

I tirsdags var gademedarbejder Lasse på besøg i 6.kl. Om formiddagen tale han med de unge om alkohol og fester, og om aftenen var forældrene inviteret med. Specielt om aftenen var der spændende diskussioner og meningsudvekslinger mellem de unge og deres forældre. Meningen med mødet var, at igangsætte en løbende dialog mellem de unge og deres forældre om alkohol og alkoholvaner.   

 

På lørdag (28/1) er der indskrivning af nye elever til skoleåret 2012/13. I den forbindelse har vi valgt at afholde et åbent-hus arrangement, ”Friskolens Dag”, for alle interesserede.

Her kan forældre, familie og folk udefra få et indblik i vores hverdag og opleve skolens atmosfære. Derfor skal alle vores elever møde til morgensamling kl.09.00. Eleverne får fri kl. 12.00 efter en spændende og lærerig dag. Eleverne skal huske en lille madpakke eller et stykke formiddagsfrugt.

 

Som sædvane har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (30/1).

 

Fritteren

 

”Børn med god fantasi og meget energi spiser gerne i det fri” Sådan kan man sige om fritterbørnene i den forgangne uge. Her bragte et par gamle juletræer, så stor glæde hos børnene, at de glemte både tid og sted. De savede træerne i stykker og fik materialer til mange små huler.

De var så optaget af deres leg, at de ikke havde tid til at spise eftermiddagsmaden indenfor, men i stedet nød den i det fri.  

 

Vi fejrer fødselsdag for januar børn på torsdag.

 

I dag er sidste dag for tilmelding for pasning i vinterferien og mandag d. 30. januar.

  

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk