Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 23. 32. årgang. Fredag den 10/2 2012.

I går var alle skolens elever og lærere inviteret til skolefest af eleverne i 6.kl. og 7.kl. Det var en god fest, med god festmad (pasta med kødsovs, salat og kage med is til dessert), underholdning og diskotek. Alle hyggede sig, og vi vil gerne takke 6.kl. og 7.kl. for en god fest.

 

Efter festen overnattede 6.kl. og 7.kl. på skolen, hvor de hyggede sig med musik og oprydning.

 

På vores hjemmeside kan I se billeder fra festen fra på mandag.

 

Nedenfor er der kommentarer om festen fra 3.kl. og 4.kl. elever.

 

Kim 4.kl. : I går var jeg til skolefest. Vi fik pasta og kødsovs til aftensmad. Jeg var sammen med Rasmus. P Simon og Jakob. Vi var både oppe i diskoteket, hvor mig og Rasmus sad i sofaen og kiggede på at Jakob dansede en lidt underlig dans som han selv havde opfundet. Han kalder den ”Jakob dansen”. Maja fra 8. kl. og Cecilie fra 9. kl. tog Anders C med ud og danse og det så meget sjov ud. Også Anja. Hun dansede også helt vild meget. Det så også sjov ud når hun dansede. Vi fik is og kage til dessert men jeg kunne ikke spise mere. Jeg fik noget slik af Martin fra 5. kl. og så købte jeg to poser slik og jeg købte også to colaer.

 

Rasmus Ø.:  3.kl. Jeg morede mig meget. Især i diskoteket med god musik og gode dansetrin. Jeg kunne også lide slikbaren, der købte mange slik, også mig, men jeg fik også lov til at være der lid længere så jeg var der til kl.9. Men det var lid kedeligt uden mine venner, men før de var taget hjem, var der kåring og der blev taget mange billeder og vi hyggede os. I år var det 6.kl. og 7.kl. der arrangerede skolefesten. Der var meget leg i skolefesten.

 

Mathilde 3.kl. Jeg var til skolefesten. Det var sjovt. Vi fik pasta til aftensmad sammen med kødsovs, flute og salat. Til dessert var der kage og is. Vi fik 30 minutters frikvarter og der var jeg på diskoteket sammen med Alma. Det var varmt på diskoteket. Til sidst skulle vi have uddelt præmier til vinderne. Til allersidst fik vi fri aften og mig og Alma dansede heltt vild meget.

 

Alma 3.kl. I går var jeg til skolefest. Og det var jo meget sjov. Og det var noget meget god mad. Og efter maden var der dessert. Og det vat også meget god. Og efter dessert var der 30 minutters frikvarter og der måtte vi lege i legeland og gå hen i diskoteket. Og vi måtte gå i boderne. Jeg købte meget slik i boderne. Henne i diskoteket var der meget høj musik. Og efter frikvarteret var der 6. klasses underholdning. Efter der var der Eva og Stines underholdning. Og efter underholdningen var der konkurrencer og kåringer. Og efter det var der fri aften slut. :)    

 

Mads 4.kl. : Da vi skulle ind så blev der taget et billede af hver klasse. Så skulle vi spise og vi fik pasta og kødsovs med salat og til dessert, der fik vi is og kage. Og så var der frikvarter, hvor kiosken, diskoteket og tivoli var åben. Så så vi 6. klasses underholdning og så så vi Eva og Stines underholdning og så var der kåringer. Så bagefter var der fri aften.    

 

I uge 8 begynder vi på skolesvømning. Det første hold vi sender af sted er børnene fra børnehaven, eleverne i bh.kl., 3.kl., 4.kl. og 5.kl. Vi kan desværre ikke tilbyde ti ture i svømmehallen i dette skoleår pga. renoveringen af Durup Svømmehal, så vi må nøjes med 8 ture pr. svømmehold. 

 

Fritteren:

 

Vi har haft en super uge med masser af leg både ude og inde. Specielt vores udklædningstøj hitter lige for tiden, så skulle der være et gammelt kostume gemt og glemt hjemme hos jer, modtager vi det meget gerne.

 

Vi har fået meget legetøj forærende i løbet af den sidste til fra forskellige familier. Vi er dybt taknemlige for gaverne og har delt legetøjet med børnehaven, så de også kan få glæde af det.

 

Tak til Marianne, som bagte fastelavnsboller til alle fritterens børn. Skulle andre forældre have lyst til at bage sammen med børnene en dag, er I hjerteligt velkomne.

 

I næste uge er der pasning for de tilmeldte børn. De møder ind i børnehaven.

 

M88:

 

En hilsen fra M88

 

Som det fremgår af fredagsbrevet fredag den 3. februar er der problemer med oprydningen og hvor gymnasterne skal opholde sig, indtil de skal til wildkids/spring.  Vi i M88 syntes, det er rigtig dejligt, at der er så mange, der bruger de tilbud, vi har i løbet af ugen. Men vi skal alle huske, at M88 lejer sig ind i hallen og vi alle har et ansvar for, at der ser pænt ud, når vi går derfra.  Derfor vil jeg opfordre til at man ikke bare aflevere sine børn, uden at de er under er vist opsyn, enten er man der selv som forældre eller også har man en aftale med andre, der kan holde øje. Der skal ryddes op i Glashuset inden man går derfra og gymnasterne skal ikke løbe i klasselokaler og gangarealer inden gymnastik. Det skal være rart at møde ind på arbejde og i skole for alle om fredagen.

 

På vegne af M88 Camilla Møller Nielsen

 

 

 

 

Februarbrev fra børnehaven

 

Siden sidst er Jeppe Loft Pedersen på 3 år startet i børnehaven. Velkommen til Jeppe og hans forældre Lone og Thomas.

 

Vi søgte før jul Spar Sallings Gavefond om legetøj op til 2000,-kr. Vi var så heldige at få 2000,-kr. Vi modtog vores gave i onsdags, så det var en rigtig god dag. Valget faldt bl.a. på bløde dukker, kom og se dem.

 

Fastelavn nærmer sig, så vi er godt i gang med forberedelserne.

 

Mandag den 20. februar kl. 9:00 slår vi ”Katten af Tønden

 

Børnene må gerne være udklædte. Vi har inviteret vuggestuen på besøg, så vi glæder os til en rigtig god og hyggelig formiddag sammen.

 

Durup svømmehal har udmeldt, at de er ved at være klar til at åbne igen.

 

Torsdag den 23. februar tager ”Frittergruppen” sammen med skolebørnene til svømning .Vi skal af sted 10 gange.

 

Et lille suk --- Har nogen lånt vores dybe tallerkener ?  -  vi mangler ca. 20 stk.

 

Se ellers nogle af vore arrangementer for året på hjemmesiden under kalender.

 

Der er billeder på hjemmesiden fra januar og lidt af februar.

 

 

Hilsen Kirsten, Helle, Mette og Ulla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk