Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 20. 30. årgang. Fredag den 8/1 2010.

Så har vi taget hul på et nyt kalenderår, og vi vil gerne starte med at ønske jer alle et ”godt nytår”.

 

Starten på året har været præget at det voldsomme vintervejr, som har lagt sig over området i den første uge. I tirsdags sendte vi børnene tidligt hjem af frygt for at vi sneede inde på skolen, og i onsdags var skolen som bekendt helt lukket.

Skulle lignende vejrsituationer opstå, vil vi gerne bede jer om at gå ind på vores hjemmeside, hvor I kan finde informationer om, hvorvidt skolen er åben eller lukket.

 

I torsdag var 5.kl. i biografen i Skive, hvor de så filmen ”Karla og Katrine”. Før forestillingen var klassen hjemme hos Karin og drikke kakao og få varmen.

 

På tirsdag tager 6.kl. og 7.kl. i biografen, hvor de skal se film. Klasserne informeres af klasselæreren.

 

Skolesvømning var aflyst i torsdags, men vi tager af sted igen på torsdag.

 

Lørdag den 16. januar er der indskrivning af nye elever til skoleåret 2010/11. I den forbindelse har vi valgt at afholde et åbent-hus arrangement ”Friskolens Dag” for alle interesserede. Her kan forældre, familie og folk udefra få et indblik i vores hverdag og opleve skolens atmosfære.

Arrangementet betyder, at eleverne skal gå i skole lørdag den 16. januar, i stedet får de fri mandag den 18. januar.

Eleverne skal møde til morgensamling kl. 09.00, og de har fri kl. 12.00. Skoledagen vil ikke være en almindelig skoledag, men i stedet indeholde en række forskellige aktiviteter.

Efter åbent-hus arrangementet vil der være indskrivning til det nye skoleår fra 12.00 – 14.00.

Samme dag holder børnehuset og vuggestuen åbent-hus fra 10.00 – 12.00.

 

I forbindelse med indskrivning og åbent-hus arrangementet har skolen udsendt en avis, som fortæller om skolen. Avisen bliver husstandsomdelt onsdag i næste uge. Vi har fået en lang række sponsorer til at støtte udgivelsen. Dem vil vi gerne takke.

Ønsker man et ekstra eksemplar, kan det afhentes på skolen på mandag.

 

Der vil være mulighed for pasning i fritteren den 18/1. Tilmeldingssedler er udleveret sammen med fredagsbrevet.

 

Fritteren.

 

Vi har nydt det dejlige vintervejr, og da der er udsigt til nok en uge med sne og frost, må børnene gerne medbringe kælke og slæder i næste uge.

Endeligt husk det varme tøj og ekstra vanter og strømper.

Tilmelding til pasning mandag den 18/1. Der er mulighed for pasning i fritteren fra kl. 07.30 – 16.30. Seneste frist for tilmelding er torsdag d. 14/1.

 

Fra elevrådet.

 

Kære forældre og andre interesserede.

 

Lørdag den 16/01 2010 er der åbent hus på Thise friskole, hvor man kan følge en almindelig undervisningsdag. Lige bagefter er der auktion over fantastiske ting. Det bliver formidabelt og nervepirrende.

Der vil også være elevboder ,hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Eller næsten da. Hvis man gerne vil have en elevbod ,kan man henvende sig til en fra elevrådet. Det koster 50 kr.

 

PS: Nu kommer vi til det vi egentlig ville. Vi mangler faktisk nogle gode ting til auktionen. Hvis I har en Aston Martin, I ikke kan finde ud af at skifte gear i, vil vi gerne have den. En Volvo er også ok. Eller andre ting I vurderer, at man kan sælge for over 100 kr.

I må gerne sætte det ude i forhallen eller henvende jer til en fra elevrådet.

 

På forhånd tak

Elevrådet(;

 

 

 

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk