Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 35. 32. årgang. Onsdag den 16/5 2012.

I dag tog vi afsked med Anne Marie Mikkelsen. Hun blev bisat fra Thise Kirke efter en smuk højtidelighed, hvor vi endnu engang blev mindet, hvor et godt og kærligt menneske Anne Marie var. Vores tanker går til familien i denne svære stund.   

 

I lørdags var der arbejdsdag på skolen. Vi mødtes kl.09.00 til morgenkaffe og uddelegering af dagens opgaver. Det var en hyggelig dag, og vi fik lavet det planlagte. Det gør en stor forskel, når så mange forældre bruger deres fritid sammen og giver en hånd med på skolen, i børnehaven og i vuggestuen. Mange forældre, som var forhindret i at komme i lørdags, har tilbudt deres hjælp på et andet tidspunkt, hvilket vi sætter stor pris på.  

I forbindelse med arbejdsdagen forsvandt en Fiskars ergonomisk rive i sort. Er der nogen som ved, hvor den er, så vil vi gerne have besked.

 

På mandag tager eleverne i 5.kl. og 6.kl. til Skive for at låne nye frilæsningsbøger. Bøgerne skal de bruge i forbindelse med morgentræning i de kommende uger. Eleverne tager bussen til Skive efter 1. time og forventer at komme hjem til skolen omkring kl. 13.00.

 

På tirsdag få vi besøg af de kommende børnehaveklasseselever.   

 

På onsdag besøger bh.kl. – 2.kl. Cirkus Arena, hvor de skal følge forberedelserne til aftens forestilling.

 

På onsdag tager 3.kl. – 5.kl. på lejrskole ved Harre Bjerg. Vi håber, at sommeren når at komme inden da. De kommer hjem igen fredag.

 

Fritteren

 

Vi har haft en stille og rolig uge med masser af leg. I dag har vi leget med børnene fra børnehaven  

i skolegården.

 

Vi glæder os til på tirsdag, hvor vi får besøg af de kommende børnehaveklasseelever.  

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk