Tilbage

Fredagsbrev

Nr.2. 33. årgang. Fredag den 17/8 2011.

I mandags var det skoleårets første skoledag. Der var et stort fremmøde af både elever, forældre og bedsteforældre. I alt 102 elever startede på det nye skoleår fordelt på 10 klassetrin. Alle blev budt velkommen, men en specielvelkomst var der til Anine, Bue, Holger, Kirstine, Maria, Natasha, Rasmus, Tobias og Zilas som er alle er startet i den nye børnehaveklasse, til Tor og Rikke i 1.kl. til Jens i 2.kl., til Mette i 3.kl., til Lotte i 5.kl., til Anna, Ninna og Tascha i 6.kl. og Anne i 7.kl.

På mandag tager bh.kl. og 1.kl. til Skive. Her skal de besøge biblioteket og finde spændende frilæsningsbøger.

På næste lørdag er der tumledag i Thise arrangeret af M88. I den forbindelse opstiller vi en tombola på torvet i Thise. Her vil man kunne vinde mange flotte præmier sponseret af lokale virksomheder. Overskuddet fra tombolaen går til 7.kl. – 9.kl. skitur i januar måned. Har I lyst til at bidrag med præmier til tombolaen, kan I aflevere dem på kontoret i næste uge.

I begyndelsen af næste uge får eleverne udleveret årets skolefolder. I folderen finder I alle relevante praktiske oplysninger.

På vores hjemmesidekalender er der lagt datoer ind for bl.a. forældresamtaler. 

Er man interesseret i at søge friplads for dette skoleår, kan man stadigvæk hente et ansøgningsskema på kontoret. En friplads bevilges kun for et skoleår ad gangen.

Husk! At give jeres børn idrætstøj med, så de kan have idræt udendørs indtil efterårsferien og drikkedunke, så de kan få noget at drikke i skoletiden.

Vi oplever hvert år, at mange glemmer deres tøj på skolen. Desværre er der sjældent navn i tøjet, hvilket gør det svært at finde den rette ejermand. Derfor opfordrer vi jer til at få sat navn i tøjet. Gennem skolen kan man bestille 100 navnemærker til en rimelig pris. Er I interesseret, skal I henvende jer på kontoret.

Skolen, børnehaven og vuggestuen vil i samarbejde med vores lokale motionsforening M88 og lokale mejeri ”Thise Mejeri” besluttet at stille med et fælleshold til Skive Løbet søndag den 8. september. Derfor vil vi opfordrer så mange så muligt til at tilmelde sig og så vi kan få en god og sund oplevelse sammen. Hver deltager modtager en trøje sponseret af mejeriet.

Deltagergebyret er svinger fra 40 kr. – 80 kr. pr. barn og 80 kr. – 105 kr. pr voksen på distancerne 2,7 km. – 9,3 km. Medlemmer af M88 får deres deltager gebyr dækket af foreningen. Er man ikke m88 medlem og tilmelder sig gennem os opkræver vi deltagergebyret over PBS i oktober.

Mange har allerede tilmeldt sig, men man kan stadig nå det, hvis man sender en mail til knudga@energimail.dk inden lørdag (18/8) kl. 09.00. Skynd jer J.

Planen for forældre skolerengøring  

 

 

 

Fritteren:

Det har været en en stor fornøjelse at møde fritterbørnene i sommerferien. Vi nyder at være sammen og lege  på skolen og på den store legeplads.

Det er rart igen at være sammen med kammeraterne. Godt at vores skolebus først kører kl. 13.30, så har vi mulighed for at lege med børnene der kommer langvejs fraJ

 

 

 

Vi vil opfordre til ved afhentning.

Giv børnene tid til et par minutters snak med kammeraterne, så de kan få ordentligt farvel, hjælp dem med at pakke sammen, få styr på skoletaske, madpakke, drikkedunk, tøj, sko etc. Efter en uge klarer de det selv.

Derefter vend fritterskiltet og sige farvel til fritterpersonalet.

 

 

 

M88:

 

Familieturen til Havbjerg Skov blev en våd affære. Hvis vi forsøger igen senere i denne sommer, så hører I om det.

 

Fodbold for børn starter igen på mandag. Siger Heidi.

 

Tilmelding til Skiveløbet kan jeg online nå, hvis jeg har din tilmelding senest i morgen lørdag kl. 9.00 helst på knudga@energimail.dk (se ovenfor)

 

Tilmelding til Thise Tri har det på nøjagtig samme måde. Bemærk også lige "Tumulefesten". Se opslag. Der er nu ca. 100 deltagere i Thise Tri.

 

Sidste års gymnastiktrænere for Wild Kids og Spring-holdet inviterer alle børn (og evt. nye interesserede) til en hyggeaften i hallen Fredag d. 31/8 fra kl 16 – 17.30. Medbring gymnastiktøj og drikkedunk, og måske vil nogle bage lidt kage.

For at sikre en cirka-tilmelding (så vi ikke venter helt forgæves, hvis ingen har lyst ) så send sms eller mail til 60705580/dorte@clausen.it – skriv også gerne om kagebagning.

Mange hilsner fra Bjarke, Line, Cecilie, Dorte og Dorte.

 

Fra Borgerforeningen:

 

Mini-Triathlon+Tumledag den 25. august. 

 

Der er aktiviteter på Torvet hele dagen. Husk at vi holder årets sommerfest samme aften. Spisning kl. 18.00 Kr. 150 pr voksen, kr. 75 for børn 4-10 år. Husk tilmelding til spisning senest den 21/8 hos Købmanden, Camilla Møller 30547088 eller Malene Gjørup 22935056.

 

Sæt kryds i kalenderen og begynd at samle legetøj mm. Alle er igen i år velkomne til at sætte en bod op.

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk