Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 5. 33. årgang. Fredag den 6/9 2012.

På lørdag og søndag er der Skive løb, og vi glæder os til en god fælles oplevelse. I kan se starttiderne på http://www.skiveam-skivelobet.dk – og vær der i god tid før start. Vi holder til i Thise Mejeris telt, hvor der vil være mulighed for ombytning af trøjer, hvis det er aktuelt.

Er man ikke tilmeldt til Skive Løbet vil der være mulighed for eftertilmelding på pladsen.

 

På mandag arrangerer skolen i samarbejde med M88 en badmintondag. Vi får besøg af en DGI – instruktør, som sammen med frivillige instruktører fra M88, vil spille og lege badminton sammen med eleverne. Eleverne må gerne selv medbringe en badmintonketsjer.

 

I de kommende uger vil vores morgenløb blive erstattet med morgenlæsning dvs., at eleverne fra mandag til torsdag læser i tidsrummet 09.45 – 10.05. Om fredagen har vi traditionel morgensamling. 

 

Fra den 15. september er det ikke længere tilladt at ryge på skolen matrikel. Forbudet gælder alle såvel ansatte som besøgende også udenfor skolens åbningstid.

 

På vores hjemmesidekalender er der lagt datoer ind for bl.a. forældresamtaler. På mandag er der forældremøde i 4.kl. og 5.kl., og på tirsdag er der i 7.kl. Der er sendt indkaldelser ud.

 

Lørdag den 24. september afholder bestyrelsen arbejdsdag på skolen. Der er sendt indkaldelse ud på mail så husk at tilmelde jer inden den 14/9.

 

Fritteren.

Efterårsferie !

Vi sender tilmeldings sedler ud pr. mail i dag fredag.

M88:

M88 vintersæson starter i næste uge:

 

- tag en folder i hallen eller deromkring

- Vil du spille badminton, så skriv dig på en bane i hallen.

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk