Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 7. 33. årgang. Fredag den 21/9 2012.

 

I morgen lørdag afholder bestyrelsen arbejdsdag på skolen. Der er mange tilmeldte, så vi glæder os.

 

I onsdags startede der et klubtilbud for eleverne i 7.kl. - 9.kl. på skolen. Første gang mødte der 19 unge op – flot. Klubtilbuddet arrangeres i samarbejde med Skive Ungdomsskole.

          

Onsdag den 26/9 slutter Cirkus Mascot sæsonen af med årets sidste forestilling på skolen. Forestillingen starter kl. 18.00. Billetterne til forestillingen sælges af eleverne 7.kl. – 9.kl. Overskuddet fra billetsalget går til klassernes skitur. Billetpriserne er 75 kr. for børn (til og med 5.kl.) og 100 kr. for voksne. Børn fra børnehaven eller fritteren, som deltager i aftenens forestilling, har fri entre.

 

Fritteren.

Der har været musik på legepladsen, gryder, spande, pinde, alt der kan give lyd, har underholdt os med gode rytmer og spændende lyde. Er der forældre, der har fantasi til at lave natur spændende musikinstrumenter, vil vi blive meget glade. Vi kan godt bruge flere gryder og spande i forskellige.

 

Badminton har været på programmet i denne uge, og børnene har nydt det.

 

Cirkus klovnen Culio kommer på besøg i fritteren på onsdag kl. 13.30. Her forbereder han en lille forestilling sammen med de børn, der har lyst.

 

På Torsdag holder vi fødselsdag for september børn.

Fra næste uge indfører vi en ny frugtordning i fritteren. Derfor skal hvert barn medbringe et stykke frugt  mandag – torsdag. Frugten aflever i klasseværelset i frugtkurven. Frugten vil blive serveret sammen med eftermiddagsmaden i fritteren.

M88:

- Alle aktiviteter er nu godt i gang med god tilslutning.

Menighedsrådet:

- Ved høstgudstjeneste på søndag kl. 10.15. i Thise Kirke bærer minikonfirmanderne efteråret ”høst” ind i kirken. De unge konfirmander er også inviterede. Efter gudstjenesten er der en let søndagsfrokost i forsamlingshuset.

- Vi håber, at sidste års succes bliver fulgt op.

 

 

 

 

 

-  

 

 

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk