Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 8. 33. årgang. Mandag den 8/10 2012.

I sidste uge tog 8.kl./9.kl.i henholdsvis praktik eller brobygning på ungdomsuddannelserne. De fik nogle gode oplevelser, som kan hjælpe dem i planlægningen af deres fritid.

 

På onsdag får ungdomsklubben besøg af en frisør, som vil vise de unge, hvordan de sætter hår og makeup. I den forbindelse, vil vi gerne låne et par store spejle, hvis I har nogle liggende.    

 

På fredag er der skolernes motions dag. Alle elever tager til Havbakke Skov, hvor vi vil motionere, lege og hygge os hele dagen. Alle skal møde på skolen klokken 08.00. Alle elever, på nær eleverne i bh.kl. og 1.kl.skal medbringe cykel og cykelhjelm. Vi forventer at være tilbage på skolen kl. 12.00. Se det vedlagte brev vedr. skolernes motionsdag.

 

Vi har fået Lene i jobprøvning på skolen. Lene kommer fra Selde, hvor hun bor med sine tre børn. Lene vil primært være tilknyttet indskolingen og Fritteren. Hun har allerede bidraget med meget, og børnene er glade for hende. Velkommen til Lene

 

I næste uge er der efterårsferie.    

 

Se månedsbrev for Børnehaven nedenfor.

 

 

Fritteren.

 

Skolesport mandag: Badminton.

Tirsdag får vi besøg af ca. 20 fritterbørn fra Skive Friskole. Busbørnene er velkomne til at blive i Fritteren og lege med. Det er dog nødvendigt, at I selv henter dem.

 

Vi vil gerne have hjælp til eftermiddagsmaden.

Skriv en sms til Fritteren,    hvis du har tid til at bage en kage til tirsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktoberbrev fra børnehaven

 

 

Velkommen til Gustav på 3 år og hans forældre. Gustav har gået i vuggestuen.

 

Som i ved, går vi den kolde tid i møde. Tænk over, at jeres børn har varmt tøj, regntøj og støvler med hver dag.

Vær opmærksom på også at tjekke børnenes kasser i løbet af ugen, så der altid er skiftetøj i.

 

Vedrørende minisport, sjovt og godt er det helt sikkert, men det kan blive nogle meget lange dage for børnene. Derfor vil vi opfordre jer, de onsdage i har mulighed for det, at hente børnene, så de lige kan nå hjem og slappe lidt af, inden de igen skal være sammen med mange børn og nye gode udfordringer.

 

En stor tak til alle jer, der ydede en meget stor indsats på vores arbejdslørdag. Rengøring, nymalet køkken, gulvlister og dørkarme, halvtag over vores terrasse. Alt sammen fantastisk og vi er rigtig glade for det.

 

Der er nye billeder på hjemmesiden.

 

 

Oktoberhilsen fra Kirsten, Mette, Helle og Ulla

 

 

 

-  

Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk