Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 10. 33. årgang. Fredag den 26/10 2012.

Kor er aflyst på mandag.

 

På onsdag får vi besøg af Skive Politi, der vil afholde cykeleftersyn på elevernes cykel og kontrollere, om de er klar til den mørke tid. Derfor opfordrer vi jer til at få kigget på cyklerne i weekenden og få tjekket, om de er klar til vinteren.

Blandt de kontrollerede cykler vil der blive trukket lod om et par magnet lygter.   

 

På torsdag er der teater i Skive for de tilmeldte børn.

 

På fredag er Anni, Eva og Stine på fagforeningskursus. Der er indkaldt vikar.  

 

Igen i år har vi sagt ja til at samle tøj og sko ind til rumænske skolebørn (www.copaceni.dk).  Derfor opfordrer vi jer til at finde overskydende børnetøj frem fra gemmerne og aflevere det på skolen. Sidste år blev der i Skive Kommune indsamlet 200 sække tøj til de rumænske børn, og vi bidrog med flere sække. Så vi håber at kunne gentage succesen.    

 

I uge 48 afholder skolen emneuge, og skolen bliver omdannet til et minisamfund. I den forbindelse efterlyser Trine og Mary til deres værksted: gamle hatte - tørklæder / sjaler, - både ensfarvede og mønstrede, - masser af knapper evt. hattenåle.

 

Det er blevet mørkt og koldt om morgenen. Derfor er det vigtigt, at I forsyner børnene med reflekser og lygter, så de kan ses på deres vej til skole. Vi oplever, at mange elever bliver kørt til skole af deres forældre. Det medfører mange biler på vores lille parkeringsplads. Derfor vil vi gerne bede jer om ikke at parkere direkte udenfor skolens hovedindgang, da det skaber en trafikprop. I stedet skal I benytte parkeringspladserne, så der er plads til alle.

 

Arne vil gerne låne en vinkelsliber med stenskive, hvis nogen ligger inde med en. Henvendelse skal ske til Arne.

 

Fritteren.

 

Skolesport: mandag badminton.

 

Onsdag vil børnene lave billeder med blade,  de har samlet og tørret.

 

Torsdag fejrer vi oktober børns fødselsdage.  

 

M88.

Kontingentindbetalingskort vil ligge i hallen. Der er betalingsfrist den 31/10.Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk