Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 14. 33. årgang. Fredag den 23/11 2012.

På mandag er der emneuge på skolen, og vi omdanner skolen til minisamfundet ”2012erup” (Tyvetolverup) med virksomheder og butikker.

 

Mandag-torsdag skal alle elever møde fra kl.08.00 – 12.45. Fredag møder alle kl. 08.00-11.30. Konfirmandforberedelser på onsdag er aflyst, men ikke minikonfimand på onsdag. 

Hver dag kl. 08.00 starter dagen med et fællesmøde på byens torv, hvor der vil være forskellige indslag.

 

Hver virksomhed ledes af en eller to elever fra 7.kl. – 9.kl. Resten af eleverne er medarbejdere i byens virksomheder. Hver medarbejder får 25 tolvere i løn hver dag, og lederne modtager 30 tolvere. Pengene kan bruges i byens mange butikker.

 

På torsdag kl. 17.00 åbner vi dørene for offentligheden og inviterer alle til at besøge byen. Byen lukker ned igen kl. 19.00. Denne eftermiddag vil der være mulighed for at veksle danske kroner til tolvere, så I kan benytte byens faciliteter, købe aftensmad i cafeen (hamburgerryg med flødekartofler og æblekage) eller gå på indkøb i butikkerne.

 

Samme aften kl. 17.00 indvier vi også vores nye faglokaler ovenpå børnehuset. Skolens bestyrelsesformand vil stå for indvielsen.    

 

Yderligere oplysninger om arrangementet kommer i løbet af næste uge.    

 

Fredag den 7. december er der julehyggedag på skolen, hvor børnehaveklasse, 1., 2. og 3. klasse får besøg af bedsteforældre/forældre m.m. I løbet af dagen vil der være bankospil… så hvis nogen har mulighed for at sponsorere gevinster (såvel små som ”store”), vil vi være meget taknemmelige. Gevinsterne kan afleveres på kontoret eller til Grete (gerne inden onsdag den 5. december).

 

Tirsdag den 4. december afholdes der informationsmøde om 7., 8. og 9. klasses skitur til Norge. Mødet er et fyraftensmøde fra kl. 17.00-18.00. Nærmere information udleveres i starten af næste uge.

 

Mandag den 3. december tager børnehaveklasse og 1. klasse på juletur til Skive, hvor de blandt andet skal se forestillingen ”God jul, Cirkeline” i Skive Teater, på cafe ”En bid af himlen” og afslutningsvis på skøjtebanen. Nærmere information herom sendes til børnenes forældre i starten af næste uge.

 

 

 

 

 

 

Efterlysning i forbindelse med emneugen.

 

Det Kreative hus søger gamle hatte - tørklæder / sjaler, - både ensfarvede og mønstrede, - masser af knapper evt. hattenåle.

 

FÅ SÅ RYDDET OP!!!! Genbrugsen søger alt muligt kvalitets skrammel - ikke defekte genstande. Genstandene kan afleveres på skolen.

 

Caféen søger bær, så få tømt fryseren inden jul og aflever det til Anni eller os.      

 

Juleværkstedet søger gamle knapper, perler i alle farver og rester af indpakningspapir.

 

Fritteren.

 

Fødselsdag for november og december børn vil vi fejre i december, vi vil igen i år, gøre det med en hyggelig julefrokost. Dato kommer senere.

 

M88.

Juleroning 2012 (´Christmas Holyday Challange)

Kan du ro 50 km fra den 24. november til den 24. december? Du kan ro, når du vil. Skriv dig på listen, når du har roet 1 km. For hver roet kilometer er der en lille ”belønning”. Tilmeld dig på listen på haldøren. Og begynd allerede på lørdag, men du kan også vente til på mandag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk