Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 32. 30. årgang. Fredag den 23/4 2010

 

I sidste fredagsbrev blev der orienteret om årets generalforsamling. I den forbindelse glemte vi at skrive, at der efter generalforsamlingen blev givet en fornem gave til skolen i form af 150.000 kr. Gaven blev givet af fonden bag Thise Friskole. Vi er meget taknemmelige for gaven.

 

Om natten mellem fredag og lørdag i sidste uge overnattede 7.kl. på skolen sammen med Else T. Eleverne hyggede sig hele aftenen og natten med. Enkelte elever fik ikke mere end et par timers søvn.

 

I tirsdags var der generalforsamling i Thise Vuggestue. Her aflagde bestyrelsen beretning og fremlagde regnskabet for sidste år. Et gennemgående tema ved generalforsamlingen var glæden over den gode start og viljen til at fortsætte succesen. En enkelt forældre trådte ud ad bestyrelsen og en ny blev valgt ind.   

 

I onsdags havde skolen indkaldt forældrene i 7.kl. og 8.kl. til et fyraftensmøde om overbygningen. Her blev forældrene orienteret om skolens overbygningstilbud i det kommende skoleår. Det var et godt møde, hvor forældrene fik svar på relevante spørgsmål omkring næste skoleår.

Samme aften var der instruktion for nogle af skolens forældre i installation af internetbaserede læse – og skrivestøtte programmer. Skolens øvrige forældre vil blive præsenteret for programmerne i det nye skoleår.  

 

I torsdags startede 7.kl. og 8. kl. på arbejdet med året musical, så siden da har skolen summet af energi, entusiasme og ungdom. Eleverne har allerede arbejdet hårdt med kulisser, scene, prøver, musik, lys, lyd osv. Forestillingen har premiere på torsdag kl. 20.00 og billetter kan købes ved indgangen.

 

Eva har fået orlov i de næste 7 uger, da hendes yngste søn skal opereres i benene. Else O er i stedet indkaldt som vikar.

 

Så er det endelig blevet tid til årets skolefest. Arrangementet løber af stablen torsdag den 6/5. Der er 7.klasses eleverne, som inviterer og står for arrangementet. På mandag får eleverne en invitation med hjem.

 

Fritteren:

 

Børnene nyder det gode vejr og leger godt med hinanden. Det er en fornøjelse at være blandt børnene, og opleve den energi og fantasi de har til at sætte gang i mange forskellige lege.

Derudover har klippet blomster til at pynte på skolen med, og sidst på dagen har børnene fået lov til at være på computerne.

 

På torsdag vil vi fejre fødselsdag for de børn, som har fødselsdag i april.

 

Børnene må tage legetøj med i næste uge.

 

 

 

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk