Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 36. 30. årgang. Mandag den 31/5 2010.

I onsdag havde vi besøg af de nye børnehaveklassebørn. De var inviteret af deres skolevenner fra 6.kl. Skolevennerne havde arrangeret en oplevelsesrig dag med orienteringsløb, rundvisning på skolen osv. De nye elever nød dagen i fulde drag og havde en god ”første skoledag”.

Om aftenen var der orienteringsmøde for deres forældre.  

 

I morgen (tirsdag) og torsdag skal børnehaveklassen lege forskellige lege med sæbebobler. I den forbindelse må de gerne selv medbringe ”sæbebobleflasker”, hvis de har nogle derhjemme.

 

I næste uge tager 7.kl. og 8.kl. på lejrtur. De skal på kanotur på Skals Å. De tager af sted på tirsdag og kommer hjem igen fredag.

 

I de sidste par uger har 4.kl. – 8.kl. løbet i morgentræningsstunden. Nogle har været begejstrede, mens andre har været knap så begejstrede. Mens de store løb, hørte de resterende klasser spændende fortællinger.

I de næste par uger løber de yngste klasser, bh.kl. – 4-kl. De store kan vælge mellem at løbe og lave morgentræning.

 

Der kan hentes fripladsansøgninger for det kommende skoleår på kontoret. De familier, som har friplads i år, har fået en ansøgning med deres børn hjem.

 

Vi vil gerne opfordre jer til at sende drikkedunke med børnene i skole, så de kan få rigeligt at drikke i sommervarmen.

 

Fritteren:

 

Det var dejlig at have besøg af den kommende børnehaveklasse. Det var en flok glade børn som besøgte skolen og fritteren.

 

I torsdags fejrede vi fødselsdag for maj børnene. De blev fejret med trefarvet is med lækker pynt.   

 

I denne uge er der legetøjsuge med opfordring til at sende udendørslegetøj med f.eks. rulleskøjter skateboard m.m.Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk