Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 37. 30. årgang. Fredag den 4/6 2010.

I denne uge tog vi afsked med Jane, som de sidste par måneder har været tilknyttet 1.kl. og 7.kl. Vi har alle været utrolig glade for at lære hende at kende, og vi vil gerne takke hende for hendes store arbejdsindsats i den korte tid, hun har været tilknyttet. Vi håber, at vi måske engang i fremtiden kan fortsætte det gode samarbejde, men nu skal Jane koncentrere sig om den forestående familieforøgelse. Held og lykke til Jane fra alle os på skolen.   

 

I dag fik vi besøg af 9.klasse eleverne fra Breum. De havde sidste skoledag og var i den anledning klædt festligt ud. Til stor glæde for vores elever kastede de med karameller og …vandballoner.

    

På tirsdag tager 7.kl. og 8.kl. på lejrtur. De skal på kanotur på Skals Å. Arne, Ole og Karin tager af sted sammen med eleverne. De kommer hjem igen på fredag.

 

I sidste fredagsbrev omtalte vi besøget af de kommende børnehaveklasseelever. I den forbindelse glemte vi at nævne, at billeder fra besøget kan ses på vores hjemmeside. 

 

I ugen efter lejrturen vil der være nogle omlagte dage, hvor eleverne fra 7.kl. og 8.kl. skal ud og stifte bekendtskab med forskellige idrætsgrene. Eleverne vil få en seddel med hjem om arrangementet på mandag. 

 

Der kan hentes fripladsansøgninger for det kommende skoleår på kontoret. De familier, som har friplads i år, har fået en ansøgning med deres børn hjem.

 

Vi vil gerne opfordre jer til at sende drikkedunke med børnene i skole, så de kan få rigeligt at drikke i sommervarmen.

 

Fritteren:

 

Solen skinner, og vi nyder det gode vejr. Når børnene er meget ude, skal I huske at give dem solcreme på, inden de tager i skole.

Fritteren har fået et nyt fodboldspil til glæde for alle børnene.  Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk