Tilbage

Fredagsbrev

Nr.3. 31. årgang. Mandag den 23/8 2010.

I torsdags afholdt vi skoleårets første forældremøde. Det var forældrene i bh.kl. og 1.kl., som blev orienteret om hverdagen på skolen og det kommende skoleår. Det var et godt møde med engagerede forældre og lærere, som i fællesskab forpligtigede sig til at hjælpe børnene med at få en god skoledag. I de kommende uger vil vi afholde de resterende forældremøder. På skolens hjemmeside kan I finde datoerne for de kommende møder og en masse anden information.

I denne uge er vi startet med løbetræning for de elever, som er tilmeldt Skiveløbet. Mange elever er tilmeldt, og det er en stor succes. Enkelte elever mangler dog gode løbesko. Så tal med jeres børn om, hvilke sko de løber i.

I næste uge starter konfirmationsforberedelserne for 7.klasses elever. De skal møde i Breum præstegård kl. 08.00 og vil efter forberedelserne blive fragtet tilbage til skolen. Udgifter til transport vil blive dækket af menighedsrådet. 

Bestyrelsen udsendte i forrige uge en rengøringsplan for hele skoleåret. Alle forældre figurerede på planen, også de forældre, som havde valgt at betale sig fri sidste år. Ønsker man fortsat at betale sig fra rengøring er det vigtigt, at man melder fra ved Dorte Clausen fra bestyrelsen på mail dorte@clausen.it eller på kontoret.

På lørdag er der Thise Minitri og Open by night i Thise. I den forbindelse har 7.kl. – 9.kl. oprettet en tombola med præmier fra lokale sponsorer. Derudover kan man gætte på vægten af en levende gris. Gætter man rigtigt, får man grisen (slagtet). Overskuddet fra arrangementet går til klassernes skitur i januar.  

Husk! At give jeres børn idrætstøj med, så de kan have idræt udendørs indtil efterårsferien og drikkedunke, så de kan få noget at drikke i skoletiden.

Fritteren

Fritteren summer med glade børn og regnvejret har givet dem mulighed for leg både ude og inde.

Hallen er altid et populært sted. Her har vi leget med børnehavebørnene. Det var en god oplevelse at være de store.

 

Vi har haft besøg af børn fra 4.-5.-6. og 7. til eftermiddagsmad. Det er hyggeligt, at de store fortsat vil komme på besøg.

 

Børnene har haft mulighed for at male med melklister iblandet farver.

 

Onsdag holder vi fødselsdag for de børn, der har haft fødselsdag i juli og august.

 

Der er legetøjsuge i næste uge. Hjælp børnene og send ikke for meget legetøj med.

 

Husk gummistøvler og regntøj .

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk