Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 5. 31. årgang. Fredag 3/9 2010.

I lørdags var der Thise Minitri og Open by night i Thise. I den forbindelse oprettede 7.kl. – 9.kl. en tombola med præmier fra mange sponsorer. Derudover kunne man gætte vægten på en levende gris. Gættede man rigtigt, fik man grisen (slagtet). Samtidigt hjalp eleverne m88 med at gennemføre Thise Minitriatlon. Overskuddet fra arrangementet var på næsten 7000,00 kr. som går til klassernes skitur i januar.

Eleverne vil i den forbindelse gerne takke de mange sponserer og frivillige, som enten har doneret præmier eller hjulpet til.

I tirsdags var 4.kl. – 6.kl. på trafiksikkerhedskursus. Skolen fik besøg af en stor lastbil, som eleverne bl.a. benyttede til at lære om blinde vinkler.  Eleverne gennemførte både teoretisk og praktisk færdselsundervisning i løbet af dagen. 

I forbindelse med emne i biologi omkring landbrug, cyklede 6. og 7. klasse, Karin og Charlotte i dag til Vihøjgaard, hvor de fik rundvisning på en svinebesætning hos Helle og Michael Muldvad. I næste uge(tirsdag, torsdag og fredag) er der planlagt morgenmalkning for klasserne på Ny Børsting hos Kasper Timms forældre på Sundsørevej 32. Her begynder arbejdet for landmanden kl. 3.30 hver morgen, så børnene får både set og oplevet, hvordan arbejdet med malkekøer bliver udført.

I morgen den 4. september afholder bestyrelsen arbejdsdag på skolen og i børnehaven. Bestyrelsen forventer, at mange forældre møder op. Der vil være arbejdsopgaver til alle. Ved middagstid vil der blive serveret en let frokost. Tag jeres børn med og hyg jer sammen med os andre. Alle er velkomne.

På mandag er der forældremøde i 6.kl. og 7.kl.

På onsdag er der forældremøde i 8.kl. og 9.kl. Eleverne har en seddel med hjem.

Fritteren.

Sensommervejret har givet os en fantastisk uge med høj sol. Børnene har leget i små grupper rundt omkring på vores dejlige naturlegeplads. Vi har taget stemningsbilleder,- se dem på hjemmesiden.

Man kan ikke undgå at blive glad, når man ser børn, der leger og bruger deres fantasi.  

 

Vi har fået 2 hængekøjer. Det har givet anledning til nye lege.

 

Vores sandkasse har børnene omdannet til en lergrav. Leret hentes op dybt nede fra bunden af sandkassen.

 

Bagerbørnene har i denne uge bagt minipizzaer til os. Det var en lækker overraskelse.

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk