Tilbage

Fredagsbrev

Nr. 9. 31. årgang. Mandag 4/10 2010.

I mandags kom skolefotografen og tog billeder af alle børnene i vuggestuen, børnehaven og på skolen. Han tog et par billeder af børnene. Billederne bliver snarest sendt med børnene hjem, så I kan vælge, hvilke I ønsker at bestille.

 

I tirsdag tog børnehaveklassen i biografen, hvor de så filmen ”Hesten Winky”.

 

I onsdag var 4. og 5.kl. i biografen i Skive, hvor de så filmen ”Zoomerne”.

 

I torsdags var 6.kl. – 9.kl. i biografen i Skive. Her så de filmen ”Earth”. Samme dag var børnehaveklassen, 1.kl. og børnene i børnehuset i teateret, hvor de så forestillingen ”Den lille prins”. Efter teaterforestillingen var børnene på biblioteket, hvor de lånte nye læsebøger.

 

I denne uge er 9.kl. i brobygning. I ugens løb besøger eleverne to forskellige ungdomsuddannelser for at få et indblik i uddannelsernes forløb.  

 

I næste uge arbejder 4.kl. og 5.kl. med UEA (uddannelse, erhverv og arbejdsmarkedskendskab). Derfor er deres timer omlagt hele ugen. Det bliver en spændende uge med besøg af borgmesteren, en cykelrytter og besøg på en forældrearbejdsplads.

 

På næste torsdag afholder skolen sponsordag fra kl. 16.00 – 18.00. Se den vedlagte indbydelse. Yderligere information i næste uge.

     

Fritteren:

 

Solen har igen givet børnene mange timers leg ude i det fri, og de har knapt nok tid, til at komme ind for at spise.

Amalie og Charlotte har lavet lækre rejesnitter til os.

 

Fødselsdagen for september børnene blev fejret med lagkager, som flere af pigerne havde lavet. Der var creme, fløde, glasur og lidt frugtfarve, hvilket resulterede i unikke kager. Bordene pyntede de med blomster og flag. " Arne og Dan kom tilfældigvis på besøg i dag." Efter kagen hyggede vi os med TEGN og GÆT og udfordrede børnenes fantasi.

 

Legetøjsuge i denne uge.

 Tilbage

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk